Kraj ljubavi? Donna Vekić i Stan Wawrinka više se ne prate na Instagramu

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

TENISAČICA Donna Vekić i 12 godina stariji švicarski tenisač Stanislas Wawrinka, kako tvrde njeni bliski prijatelji, više nisu zajedno, piše Story. Već se neko vrijeme nagađa da je par prekinuo odnose, a bliski izvori tvrde kako je domaća tenisačica sada zaista raskrstila s bivšom ljubavi.

Tome u prilog ide i činjenica da je Donna posljednji put zajedničku fotografiju sa Stanislasom na Instagramu objavila lani u studenome. Uz to, par se više ne prati na spomenutoj društvenoj mreži. Iako par nije htio ništa otkrivati, Donna nije demantirala glasine o prekidu već je samo izjavila da ne želi ništa komentirati.

Podsjećamo, 22-godišnja Osječanka i 12 godina stariji tenisač u vezi su bili od 2015. godine, a najprije nisu htjeli potvrditi svoju vezu, baš kao što i sada izbjegavaju pričati o prekidu.

Donna je svojevremeno za švicarski Blic otkrila kako su održavali svoju vezu s obzirom na poslovne obveze.

"Nije lako, ali ja imam svoj posao, on svoj. Naš je život jednostavno takav. Oboje volimo svoj posao i podrška smo jedno drugome i kad nismo zajedno. Mislim da smo poprilično dobri u tome", rekla je tada.

Pročitajte više