Kraj ljubavi: Slavni par prekinuo nakon dvije godine

Screenshot: YouTube

PJEVAČ Zayn Malik i manekenka Gigi Hadid prekinuli su svoju dvogodišnju vezu. Najprije je izvor blizak paru za britanski The Sun rekao da su se razišli zbog svojih pretrpanih razgovora.

"Više nisu par, ali su i dalje bliski te su jedno drugome podrška. Udaljili su se jer su već dugo zajedno", rekao je.

Nakon toga je slavni dvojac objavio priopćenje o svom prekidu.

"Gigi i ja imali smo nevjerojatno smislenu i zabavnu vezu punu ljubavi, i dalje nevjerojatno poštujem i cijenim Gigi kao ženu i prijateljicu. Ona ima tako nevjerojatnu dušu. Zahvalan sam svim našim fanovima što poštuju našu tešku odluku i našu privatnost, žao nam je što mi nismo prvi objavili ovu vijest. Volimo vas sve", napisao je Zayn na svom Twitteru.

Ubrzo se oglasila njegova sad već bivša draga.

"Obavijesti o prekidima često se čine neosobnima jer ne postoji način da se riječima prikaže što je dvoje ljudi doživjelo tijekom godina, ne samo u toj vezi nego i u životu. Zauvijek sam zahvalna na ljubavi, vremenu i životnim lekcijama koje smo Zayn i ja dijelili. Želim mu samo najbolje i nastavit ću ga podupirati kao prijatelja. Što se tiče budućnosti, bit će ono što je suđeno", napisala je Gigi.

Njihova veza počela je u studenom 2015. godine na afterpartyju revije Victoria's Secreta, a nedavno je pjevač na prsa tetovirao oči svoje djevojke.  

Pročitajte više