Kraj Range Rovera kakvog smo poznavali: Victoria Beckham dizajnira Evoque!

LUKSUZNI brend Range Rover, inače u sastavu Land Rovera, obznanio je kako je Victoria Beckham postala njihova nova kreativna direktorica i kako će njen prvi poslovni izazov biti dizajniranje specijalnog izdanja automobila Range Rover Evoque.

"Victoria Beckham je talentirana britanska modna dizajnerica i ima izrazito veliko znanje o dizajnu i trendovima. Victoria razumije luksuzne proizvode, fan je Range Rovera, a i sama je ponosna vlasnica naših modela već godinama. Vjerujem da njen dolazak u naš tim daje novu dimenziju našem poslu te da će nam pomoći u dizajnu vozila koji će se svidjeti širokoj populaciji", pojasnio je Gerry McGovern, direktor dizajna Land Rovera i Range Rovera.

"Hoće li možda u auto ugraditi specijalno dizajnirane papučice prijateljski raspoložene prema štiklama?"

I dok američki i britanski tabloidi već vrve komentarima poput "Ovo je kraj Range Rovera kakvog smo poznavali" te "Hoće li možda u auto ugraditi specijalno dizajnirane papučice prijateljski raspoložene prema štiklama?", i sama Victoria priznaje kako pojma nema odakle bi s dizajniranjem krenula, jer se dosad bavila odjećom, a ne automobilima. Ipak, kaže kako je zbog svega ovoga jako uzbuđena te jedva čeka da na svom omiljenom automobilu ostavi svoj osobni pečat.

Povodom 40. rođendana Range Rover je predstavio Evoque, SUV sa 2.0 dizelskim motorom, koji je u konceptnom izdanju nosio naziv Land Rover LRX. Vanjski dizajn automobila, koji se na tržištu treba naći iduće godine, već je finaliziran, a Victoria će, kako je objavljeno, biti zadužena za dizajniranje interijera ovog limenog ljubimca, već proglašenog najvažnijim Land Roverovim SUV-om desetljeća.

Pročitajte više