Kralj Charles navodno je spreman pomiriti se s Harryjem, ali ima dva uvjeta

Foto: Profimedia

Odnos između princa Harryja i kraljevske obitelji već neko vrijeme je zategnut, pogotovo otkad je on prestao obnašati kraljevske dužnosti i preselio se u SAD sa suprugom Meghan Markle i njihovo dvoje djece. Ipak, njegov otac kralj Charles spreman je, čini se, za pomirenje za sinom.

"Kralj Charles volio bi biti bliže Harryju i imati odnos sa svojim sinom koji stvarno funkcionira. No, to ovisi o tome hoće li Harry svom ocu ispuniti želju - da više neće pisati knjige i davati sramotne intervjue", rekao je za Mirror kraljevski stručnjak za Tom Quinn, referirajući se na Harryjevu autobiografiju Spare u kojoj je napadao je članove kraljevske obitelji, osobito svog oca i starijeg brata princa Williama. Quinn je dodao i da će Harry također morati odustati od stava potpune žrtve.

Njegov komentar dolazi nakon što se početkom mjeseca počelo šuškati da princ Harry traži dom u Velikoj Britaniji. "Kako vrijeme prolazi, Harryju nedostaju neki aspekti njegovog starog života u Velikoj Britaniji. Razdoblje medenog mjeseca u kojem je sve u Sjedinjenim Državama novo i uzbudljivo bliži se kraju, a Harry gleda u prošlost kroz ružičaste naočale", rekao Quinn.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.