Kraljević sazvao novinsku konferenciju da bi pokazao masnice koje je dobio tijekom otmice



VLASNIK licence za Miss Universe Hrvatske, Vladimir Kraljević optužen je za pokušaj silovanja Martine Knežević te je zbog toga u srijedu bio ispitivan u policijskoj postaji u Zagrebu. U četvrtak je Kraljević sazvao novinsku konferenciju kako bi iznio svoju stranu priče na koju je došao sa suprugom Marijom te Lanom Obad i Natalijom Pricom. Iako je na novinskoj konferenciji pred okupljenim novinarima čitao dopis koji je novinarima mogao i poslati, Kraljevićev je istaknuo kako nikada nije očekivao da će na takve optužbe naići u Hrvatskoj nego u Italiji gdje vlada mafija. Na samom početku se i ustao, skinuo sako i podvrnuo košulju kako bi pokazao modrice na rukama i dokazao da je on zapravo žrtva u cijelom događaju. Podsjetimo, Kraljević tvrdi kako ga je oteo dečko dotične Martine Knežević te ga ucjenjivao te natjerao da potpiše dokument da će Martina biti Miss Universe.

"Nikada se ne bih nadao da ću takvo iskustvo doživjeti i u mojoj Hrvatskoj"


"Vjerujte mi da proživljavam najteže dane u životu. Ovako nešto nisam doživio u 15 godina moje karijere. Sa toliko godina i životnog iskustva nikada se ne bih nadao da ću takvo iskustvo doživjeti i u mojoj Hrvatskoj. Razumio bih da živimo u zemlji poput Amerike gdje se pokušaji silovanja često koriste kako bi se iznudio prvenstveno novac. Unatrag 15-ak godina pa sve do danas koliko projekt Miss Universe traje u Hrvatskoj, nikada nije bio zasjenjen ni najmanjim skandalom iz razloga što smo se supruga i ja osobno maksimalno zalagali za projekt i prema svim kandidatkinjama se odnosili prvenstveno kao roditelji. Vjerujem da će veliki broj djevojaka koje su se ikad natjecale za ovu prestižnu titulu to isto potvrditi", rekao je Kraljević.

"Istina je da me je dotična osoba tražila pomoć i savjet u usavršavanju hoda"

Kasnije je ponovio svoju stranu priče i tijek spornih događanja: "Donedavna kandidatkinja za Miss Universe Hrvatske za 2012. godinu, gospođica Martina Knežević koristi se metodama ucjene i prijetnje kako bi se pod svaku cijenu domogla titule Miss Universe Hrvatske. Istina je da sam bio u kontaktu s dotičnom osobom, uostalom kao i sa svim drugim kandidatkinjama. Istina je da me je dotična osoba tražila pomoć i savjet u usavršavanju hoda, držanja i ponašanja kako bi osvojila titulu", ispričao je te dodao kako su se susreli dva puta u lobbyju hotela Antunović u Zagrebu nakon čega je Martina od njega zatražila titulu Miss Universe pod prijetnjama da će ga medijski diskreditirati svojim tužbama. On joj je, tvrdi, rekao kako joj to ne može dati jer 11 članova žirija odlučuje o tome.

Nakon toga se pojavio nepoznati muškarac koji mu je prijetio smrću te ga uhvatio za nadlakticu što mu je ostavilo masnice. Kraljeviću je rekao da će se naći u jednom restoranu na Vrbanima gdje je trebao donijeti dokument kojim joj jamči titulu. Tamo su ga grubo uhvatili, odveli na prvi kat te još neko vrijeme maltretirati, a tijekom jednog trenutka nazvala ga je supruga koja je bila u društvu Natalije Price i odvjetnika Marijana Hanžekovića te je iskoristio taj trenutak da od njih potraži pomoć. Nakon toga odmah je otišao u policijsku postaju i prijavio Martinu Knežević i njenog dečka za pokušaj otmice i ucjene, a tek nakon toga je ona podigla tužbu za pokušaj silovanja.

Kraljević 1972. godine i sam bio model, za kosu


Zanimljivo je i kako Kraljević nije odgovarao na pitanja novinara, a njegova supruga ga je branila riječima da je konferencija sazvana na prijedlog odvjetnika te ne žele ništa više govoriti jer je istraga u tijeku. Ipak, na pitanje na temelju čega se on smatrao kmpetentnim da daje savjete maldim djevojkama, Marija Kraljević je izjavila kako je njen suprug bio model i maneken te je 1972. godine radio u Francuskoj kao model za kosu.

Pročitajte više