Kraljica Letizia oduševila elegantnom kombinacijom na forumu u Zagrebu

Foto: Igor Soban/PIXSELL

ZORAN MILANOVIĆ i Sanja Musić Milanović te španjolski kralj Filip VI. i kraljica Letizia sudjelovali su na Hrvatsko-španjolskom IFMIF-DONES Forumu u Hrvatskom državnom arhivu.

Kraljica Letizia, inače smatrana jednom od najbolje odjevenih žena svijeta, oduševila je elegantnom crnom kombinacijom s bež detaljem. Kraljica se pojavila u kombiniaciji s culotte hlačama i topu crno-bež boje s gumbima. Sanja Musić Milanović također se odlučila za jednostavnu, klasičnu kombinaciju - tamnoplavi kombinezon koji je iskombinirala s bež odijelom.

Milanović i kralj Filip uskladili su boje kravata, obojica su nosila crvene kravate.

Inače, Letizia je za jučerašnji susret s Milanovićima odabrala haljinu koju je nosila i na komemoraciji princa Philipa.

Među 10 najbolje odjevenih žena svijeta

Letizia je postala kraljicom Španjolske kada je njezin suprug Filip zasjeo na tron te zemlje nakon što je njegov otac, kralj Juan Carlos I., 2014. godine abdicirao. Radila je na mnogim prestižnim televizijskim i novinskim kućama. U svom životopisu ima zapisano i javljanje uživo iz New Yorka nakon napada na Blizance 11. rujna, a 2003. je izvještavala i o ratu u Iraku.

Za Filipa se udala 2004. godine te imaju dvije kćeri - Leonor (16) i Sofiju (15). Često privlači pažnju svojim modnim kombinacijama, ali i jednostavnim i cjenovno prihvatljivim modnim odabirima. Često se može vidjeti u odjeći iz Zare, popularnog španjolskog brenda.

 Vanity Fair ju je svrstao u top 10 najbolje odjevenih žena svijeta.

Pročitajte više