Kramarić i prelijepa Mia vole se od 2017.: "Slučajno sam naletio na nju..."

Foto: Instagram/Matija Habljak/Marko Lukunic/PIXSELL

Nakon utakmice Hrvatske i Albanije na Europskom prvenstvu, UEFA  je donijela odluku o igraču utakmice. Ovaj put je to bio Andrej Kramarić koji je zabio prvi gol Hrvatske na susretu i tako započeo preokret, ali ispostavilo se da to Hrvatskoj nije bilo dovoljno za pobjedu. Hrvatska je remizirala s Albanijom 2:2.

Kramarić danas ujedno slavi i 33. rođendan, pa mu je titula igrača utakmice zasigurno lijep poklon. 

Najveća podrška mu je supruga Mia

Andrejeva najveća podrška u karijeri je supruga Mia. Par se voli od 2017. godine, a za njihovu vezu saznalo se nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji.

"Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem", ispričao je Andrej ranije.

Kada su počeli vezu, Andrej je igrao u Njemačkoj, a Mia je studirala veterinu u Zagrebu. Nakon što je diplomirala preselila se k njemu u Heidelberg.

"Kad sam tek došao u Heidelberg, živio sam na drugoj adresi, a ovaj smo stan Mia i ja pronašli zajedno. Miji je hobi kuhanje i njezinu puricu s mlincima mogao bih stalno jesti", rekao je jednom Andrej. 

Nedavno su dobili drugo dijete

Miju su fotografi znali snimiti na tribinama kako bodri svoga dragog, naročito kada su bile u pitanju utakmice reprezentacije. U ožujku 2021. vjenčali su se u Gradskoj vijećnici u Zagrebu, okruženi bliskim prijateljima i obitelji. Vijest o vjenčanju nastojali su držati u tajnosti, no to im nije pošlo za rukom.

U kolovozu iste godine postali su roditelji sina Viktora. U svibnju prošle godine par se vjenčao i u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama. Tamo su krstili i sina Viktora.

Kramarić je u svibnju fotografijom svoje supruge i sinčića Viktora na kojoj se vidi da Mia ima poveći trudnički trbuh otkrio da par čeka drugo dijete. Nekoliko dana kasnije, dok je Zlatko Dalić objavljivao popis igrača za Euro, Andrej Kramarić je bio u jednom zagrebačkom rodilištu uz suprugu Miju dok je ona rađala djevojčicu kojoj su dali ime Eva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.