Kramarićeva najveća podrška je supruga Mia: "Slučajno sam naletio na nju..."

Foto: Instagram/Marko Lukunic/Jurica Galoic/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija igrala je protiv Armenije u nastavku kvalifikacijskog ciklusa za plasman na Europsko prvenstvo, a heroj utakmice bio je Andrej Kramarić koji je već u 14. minuti susreta zabio gol za 1:0.

Za vezu se saznalo nakon SP-a u Rusiji

Andrejeva najveća podrška je divna supruga Mia. Par se voli od 2017. godine, a za njihovu vezu saznalo se nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji.

"Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem", ispričao je Andrej ranije.

Kada su počeli vezu, Andrej je igrao u Njemačkoj, a Mia je studirala veterinu u Zagrebu. Nakon što je diplomirala preselila se k njemu u Heidelberg.

"Kad sam tek došao u Heidelberg, živio sam na drugoj adresi, a ovaj smo stan Mia i ja pronašli zajedno. Miji je hobi kuhanje i njezinu puricu s mlincima mogao bih stalno jesti", rekao je jednom Andrej. 

Imaju sina Viktora

Miju su fotografi znali snimiti na tribinama kako bodri svoga dragog, naročito kada su bile u pitanju utakmice reprezentacije.

U ožujku 2021. vjenčali su se u Gradskoj vijećnici u Zagrebu, okruženi bliskim prijateljima i obitelji.

Vijest o vjenčanju nastojali su držati u tajnosti, no to im nije pošlo za rukom. U kolovozu iste godine postali su roditelji sina Viktora.

U svibnju prošle godine par se vjenčao i u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama. Tamo su krstili i sina Viktora.

Pročitajte više