Kramariću je najveća podrška lijepa Mia, a Pašalić sa svojom Marijom dijeli rođendan

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija je danas protiv Nizozemske u Rotterdamu igrala polufinalnu utakmicu Lige nacija. Andrej Kramarić i Mario Pašalić zabili su prva dva gola za Hrvatsku.

29-godišnjem hrvatskom reprezentativcu Andreju najveća je podrška u karijeri njegova supruga Mia. Zajedno su više od pet godina, a hrvatski je reprezentativac svoju izabranicu jednom prilikom opisao kao "ženu iz snova", dodavši kako je "na nju ponosan, kao i ona na njega". Za njihovu vezu saznalo se nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji. 

"Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem", ispričao je Andrej ranije.

Mia se nakon studija veterine preselila k Andreju

Vezu su započeli u ljeto 2017., a on je tada već bio počeo igrati za njemački klub Hoffenheim, dok je Mia još uvijek studirala veterinu. Nakon nekoliko godina ona je završila studij i preselila se k njemu u Heidelberg.

"Kad sam tek došao u Heidelberg, živio sam na drugoj adresi, a ovaj smo stan Mia i ja pronašli zajedno. Miji je hobi kuhanje i njezinu puricu s mlincima mogao bih stalno jesti", rekao je jednom Andrej. S Mijom je puno putovao, a ona ga je uvijek vjerno pratila na utakmicama.

Andrej i Mia vjenčali se prije dvije godine

Par se vjenčao prije dvije godine u Starogradskoj vijećnici u Zagrebu. Mia je za tu priliku odjenula kratku bež haljinu s čipkom, a Andrej je nosio klasično crno odijelo s bijelom košuljom i leptir-mašnom. Mia je tada već bila trudna tri mjeseca, a iste su godine dobili i dječaka Viktora.

Prošle godine su se vjenčali i crkveno, a Andrej i Mia na taj su isti dan krstili sina. Ceremonija je održana u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama.

Pašaliću je najveća podrška supruga Marija

I Mariju Pašaliću najveća je podrška u karijeri njegova supruga. Marija ga ponekad prati na utakmicama i navija s tribina.

Par je u vezi od 2014., a vjenčali su se 2019. godine. Svadba je bila na Čiovu, a mladence i goste zabavljao je glazbenik Marko Škugor. Nakon crkvene ceremonije slavlje se nastavilo na jedrenjaku Aixaia, gdje je pjevao i Jure Brkljača. Mnogi Pašalićevi suigrači došli su na njihovo vjenčanje - Tonći Mujan, Zvonimir Milić, Mihovil Klapan...

Zanimljivo je što Mario i Marija slave rođendan na isti dan, samo što je ona godinu dana mlađa od njega. 

Par je u veljači 2022. dobio sina Luku.

Inače, Mario Pašalić je svoju nogometnu karijeru započeo u NK GOŠK-u Kaštel Gomilica, a potom je prešao u Hajduk. Prije osam godina potpisao je ugovor s engleskim premierligašem Chelseajem, a nakon raznih posudbi na kraju 2018. stigao je u Bergamo i Atalantu.

Pročitajte više