Kreće bitka na YouTubeu: Sljedećih tjedana svi će pričati o "Tapirima" i "Šniterima"

Foto: Press

PRVO natjecanje amaterskih gamera u YouTube showu u Hrvatskoj. Prvo natjecanje amaterskih gamera u različitim video igrama, na različitim konzolama, u timovima s kojima nikada prije nisu igrali. Sedam tjedana adrenalina, zabave, osobnih priča, učenja, dokazivanja, zaljubljivanja, sve to je - Ultimate Gamer. Ne propustite prvu epizodu i onda svaku sljedeću, u nedjelju, u večernjim satima na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma.

Show Ultimate Gamer, u organizaciji Hrvatskog Telekoma, ugostit će dvanaest amaterskih gamera podijeljenih u dva tima koji će se okušati u brojnim poznatim igraćim naslovima i to na različitim igraćim platformama.

Kako bi bili što uspješniji, oslanjat će se na savjete koje će im dijeliti njihovi mentori – dobro poznati Malajski Tapir (mentor "Tapira") i Marko KC (mentor "Šnitera"). Sve pobjede, napete i uzbudljive trenutke možete pratiti na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma.


MarkoKC, mentor "Šnitera": Energetičan, zaigran i šniter u srcu. Jedan od najvećih YouTubera na ovim prostorima, a u slobodno vrijeme P90 mašina u CS:GO mečevima.

Jer put prema vrhu gamerskog trona Hrvatske neće biti nimalo lagan. Sve sudionike turnira očekuje neizvjesna bitka do samog kraja puna borbi za imunitet, eliminacijskih igara, i drugih zapleta. Svi će morati pokazati svoje vještine u najpopularnijim igrama, a onaj najbolji morat će biti jednako vješt na PC-u, PlayStationu kao i na mobitelu.


Atmosfera na turniru: Nekad je jako ozbiljno

U sljedećih sedam tjedana nema toga tko u Hrvatskoj neće znati tko su "Tapiri", a tko "Šniteri", a nitko neće ostati ravnodušan nakon ovog YouTube serijala.

"Apsolutno sam uvjeren kako će svi fanovi i navijači uživati u turniru jer je atmosfera vrhunska. Nevjerojatno je koliko vještine i talenta posjeduje svaki od natjecatelja i koliko uživaju u tome što rade. Iako je bio prisutan zdravi natjecateljski duh, svi smo jedna velika ekipa koja je uvijek spremna pomoći i bodriti svoje kolege", rekao je Malajski Tapir, mentor tima "Tapiri".


Malajski Tapir, mentor "Tapira": Jedan od najvećih regionalnih FIFA YouTubera. Fan nogometa, dobrog piva i voditelj "Offside-a".

Kroz sve epizode vodit će vas iskusni i zabavni voditeljski dvojac Tetka, poznata streamerica i Zefy, obožavateljica FPS-ova i TikToka, koje će uz vas biti tokom cijelog turnira i koja će pobrinuti da čujete najzanimljivije komentare, intervjue, razmišljanja natjecatelja i mentora.


Voditeljice: Tetka, naša poznata streamerica i Zefy, obožavateljica FPS-ova i TikToka

Svoje dojmove s voditeljske pozicije podijelila je Zefy i rekla nam što možemo očekivati od Ultimate Gamera.

"Turnir je stvarno nešto nezaboravno. Kroz svaku epizodu prolazit ćemo nešto drugačije, neku drugu igru na nekoj drugoj platformi i to je jako zabavno. Svatko će tu naći nešto za sebe. Puno poznatih naslova, tri različite platforme i apsolutno luda atmosfera. Svi su se natjecatelji vrlo brzo upoznali jedni s drugima, postali frendovi i show može početi", rekla je Zefy.


Atmosfera na turniru: Nekad je ludo do histerično zabavno

Pročitajte više