Krešo u Potjeri otkrio važan detalj o honorarima lovaca: "Uvijek smo motivirani..."

Screenshot: HRT

SINOĆNJA Potjera bila je zaista spektakularna, a lovac Krešimir Sučević Međeral nije uspio u najvećem izazovu do sada.

Nakon što je Sven Marcelić točno odgovorio na 22 pitanja u samo dvije minute, pred Krešom je bio ogroman zadatak i činilo se da daje sve od sebe da pobijedi sociologa. Međutim, u tome nije uspio. Na kraju je čestitao pobjedniku i otkrio važan detalj o honorarima lovaca.

"Meni je ovo bila motivacija jer me zanimalo koliko ja kao lovac mogu daleko dogurati. Bilo bi grozno da sam sad uspio ovo stići. Mi smo uvijek motivirani, bez obzira ganjamo li pet ili 22 pitanja. Mi smo romantičari, naš honorar je uvijek isti. Stvar je baš te igre", rekao je Krešo.

Sven oborio rekord, odgovorio na 22 pitanja sam

Inače, Sven Marcelić iz Zadra jedini je dospio u završnu potjeru, nakon što je u duelu s Krešom izabrao višu ponudu i uzeo 115 tisuća kuna. Sven je bio kapetan ekipe, ali nitko od preostale trojice nije došao u završnu potjeru. Činilo se da Zadranin nema nikakve šanse sam protiv Lovca. No, Sven je točno odgovorio na 22 pitanja, a cijeli studio mu je zapljeskao. 

"Ovakvi rezultati nisu ni na probi, da jedna osoba to može napraviti, možda je to jer se čitalo brzo", rekao je Krešo.

Inače, Sven Hrvatima nije potpuno nepoznata osoba.

Prof. dr. sc. Sven Marcelić s Odjela za sociologiju Sveučilišta u Zadru prilično je društveno angažiran te na svom Facebooku često komentira društvenu i političku scenu u Hrvatskoj.

Marceliću televizijske kamere nisu nepoznanica, budući da redovito gostuje kao komentator u HRT-ovim emisijama, kao i na televiziji N1. Prema informacijama dostupnima javnosti, Sven Marcelić je rođen u Zaprešiću, a školovao se u Zagrebu. Danas živi i radi u Zadru.

Pročitajte više