Krešu Bengalku pitali koliko je dosad zaradio od YouTubea, rekao je punu cifru

Screenshot: TikTok

REPER Krešo Bengalka veoma je aktivan na TikToku te svakodnevno svojim pratiteljima iskreno odgovara na brojna pitanja, bilo da su vezana uz glazbu ili uz njegov privatni život. Tako je danas dobio pitanje o zaradi na YouTubeu.

"Krešo, koliko si ukupno dosad dobio od YouTubea? Znam da nisu neke cifre od pregleda, ali ako možeš reći", upitao ga je pratitelj. Krešo se brzo uhvatio kalkulatora te odgovorio. "Kanal na YouTubeu imam oko pet godina. Počeo sam monetizirati prije četiri godine. Znači, četiri puta 12 je 48 mjeseci. 48 mjeseci, svaki mjesec po 300 eura - 14.500 eura", rekao je.

@kresobengalkaofficial Replying to @igorr8217 ♬ original sound - Krešo Bengalka

Inače, reper javno govori i o mentalnom zdravlju. 

"Dobio sam dijagnozu, crno na bijelo, da imam depresiju te mi je prepisana terapija koja je, moram priznati, uspješna. Mislim da je onda i postavljanje moje dijagnoze bilo uspješno, koliko god to bilo neuspješno za mene. No to je tako... Najgore stanje u depresiji je ono prvo i početno, kada se čovjek bori i želi se izvući iz toga. Važno je prihvatiti sebe da si takav, a to je meni bilo najteže", rekao je nedavno u intervjuu za Story.

Pročitajte više