Kristen Stewart otkrila što misli o Sumraku: To je tako gay film

Screenshot: YouTube

KRISTEN STEWART, zvijezda Sumrak sage koja je prije 15-ak godina zaludila svijet, konačno je otkrila što zaista misli o filmu koji ju je proslavio.  

Glumica je tumačila ulogu Belle Swan, tinejdžerice koja se našla u ljubavnom trokutu između vampira Edwarda Cullena (Robert Pattinson) i vukodlaka Jacoba Blacka (Taylor Lautner), a u nedavnom intervjuu za magazin Variety osvrnula na svoju karijeru i filmu koji je zaludio fanove diljem svijeta. 

"To je tako gay film. Mislim, Isuse Kriste, Taylor Lautner, Robert Pattinson i ja. To je tako znakovito i nije u redu. Sve je u opresiji, u želji za onim što će te uništiti. To je vrlo gotička, gay sklonost koju volim", ispričala je. 

 

Iako su romantične veze u filmovima heteroseksualne, Stewart je progovorila o potencijalnom queerizmu u Sumraku: "To tek sada vidim. Ne mislim da je nužno počelo tako." 

O svojoj seksualnosti 

Podsjetimo, Stewart i Pattinson su bili u vezi od 2009. do 2013., a glumica je u više navrata progovorila o problemu suočavanja sa svojom seksualnošću. 

"Osjećala sam veliku odgovornost, kao da sam bila iskreno zabrinuta ako nisam bila u stanju reći jesam li jedno ili drugo, jesam li onda na neki način odabrala neku stranu", objasnila je jednom prilikom. 

Inače, Stewart je u vezi sa scenaristicom Dylan Meyer, a zaručile su se u studenom 2021. nakon dvije godine veze. 

Pročitajte više