Kristijan Curavić ostavio Nikolinu Pišek zbog bivše kraljice go-go plesa!?

NIKOLINA PIŠEK prekinula je nakon tri i pol godine ljubavnu vezu s Kristijanom Curavićem, svjetskim rekorderom u brojnim ronilačkim disciplinama. Iako je i u ovoj vezi, kao i u svakoj drugoj, bilo povremenih trzavica, vijest o prekidu sve je iznenadila, s obzirom na to da su mnogi već čuli svadbena zvona.

Nikolina i Kike su prekinuli zbog Žane Štrbac, s kojom se Curavić ove godine natjecao na "Farmi", piše Extra za koju je Nikolina Pišek prekid komentirala riječima: "Da, istina je da smo Kristijan i ja definitivno prekinuli. Mislim da je konačno našao ženu koja mu odgovara".

34-godišnja Nikolina se, kako prenosi Story, trenutno odmara u Španjolskoj, u Palma de Mallorci, kamo je prošlog tjedana otputovala u društvu kćeri Hane, koju ima iz prvog braka s novinarom Markom Cigojem, te u društvu prijateljica. Nakon povratka iz španjolske oaze, lijepu TV voditeljicu čeka radno ljeto po dalmatinskim otocima.

Nikolinu zamijenio Kraljicom go-go plesa 2007.

25-godišnja Žana Štrbac rođena je u Vinkovcima, a iako u današnje vrijeme u biografiji redovito navodi kako je voditeljica koja se okušala i u glumačkim vodama u jednoj hrvatskoj TV seriji, činjenica jest da ju je javnost imala prilike upoznati u posve drugom svjetlu - 2007. godine proglašena je Kraljicom go-go plesa.

Tijekom njenog sudjelovanja u ovogodišnjoj sezoni reality showa "Farma", javnost je iznenada doznala da ima četverogodišnjeg sina, za kojeg nisu znali čak ni neki od njenih prijatelja. Uslijedili su mjeseci medijskih prepucavanja nje i bivšeg joj partnera - Žana je oca svog djeteta optuživala za zlostavljanje, silovanje i otmicu sina, a on je tvrdio kako je dijete napustila.

Na koljenima je zaprosio na njen rođendan

Kike Curavić je Nikolinu na koljenima zaprosio prošle godine, na njen rođendan. Kad je otkriveno da je par zaručen, Curavić nam je kazao: "Datum vjenčanja nije određen, a zbog obveza i posla sigurno neće biti tako skoro. Bit će to najvjerojatnije mala, intimna svadba za desetak ljudi. Ne volim velike, pompozne svadbe, s hrpom gostiju. Nikada ne bih prodao fotografije sa svadbe nekim novinama. Ne zanima me to".

Lijepa je voditeljica nedavno izjavila kako bi s Kristijanom voljela provesti ostatak života. U šali je nedavno u intervjuu za Gloriju navela: "Izdresirala sam ga. Trebalo mi je nekih godinu dana da od njega napravim muško stvorenje prihvatljivo za zajednički život". Dodala je i kako joj Kike pomaže i u kućanskim poslovima: "Radi sve, ali nakon što ga triput opalim metlom".

Pročitajte više