Kristijan Golubović je na odmoru u Splitu, naslikavao se s tipom kojeg zovu Don Mateo

Foto: Facebook

Jedna od najtrash ličnosti u Srbiji, kriminalac i reality sudionik Kristijan Golubović, trenutno je u Splitu. S obitelji je bio u objektu Bowling City Matea Brekala, u Splitu poznatijeg kao Don Mateo, koji se snimkama pohvalio na Facebooku.

"Nepobjediv sam, ljuljam 1300 kubika između nogu", ponavljao je Golubović dok se naslikavao na motoru.

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ … DON MATEO … “ TVRDIM NEPOBEDIV SAM “ …. B O W L I N G C I T Y S P L I T ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 10.06.2024 …. 16:36h ….

Objavljuje Mateo BrekaloPonedjeljak, 10. lipnja 2024.

Inače, Brekalo, ranije poznat kao "pjevač i estradni menadžer" također poznat policiji, ranije se na sličan način naslikavao i s Kerumom.

Željko Kerum - Don Mateo .... BOWLING CITY SPLIT ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 27.09.2020 ....13:20h ....

Objavljuje Mateo Brekalo u Nedjelja, 27. rujna 2020.

Tko je Golubović?

Golubović, jedan od rijetkih preživjelih aktera kultnog dokumentarca Vidimo se u čitulji, proveo je više desetljeća u zatvorima diljem svijeta, a dva puta je izručivan Srbiji prema međunarodnim tjeralicama. U kriminalnoj karijeri se družio s najvećim srpskim gangsterima poput Ljube Zemunca i Joce Amsterdama. Prijateljevao je i s Miloradom Ulemekom zvanim Legija i Željkom Ražnatovićem Arkanom te je kratko bio član paravojne zločinačke formacije Arkanovi tigrovi. 

Posljednjih godina poznat je po sudjelovanju u opskurnim srpskim reality showovima poput Zadruge, a okušao se i u glazbenoj karijeri. Bio mu je zabranjen ulazak u Hrvatsku, no čim je zabrana istekla krenuo je na ljetovanja u Hrvatskoj - najprije Zadar, a sad i Split.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.