Kristina na webu prodaje nagrade od Big Brothera

KRISTINA ALOBIĆ, koju mnogi smatraju jednom od zanimljivijih ukućana ovogodišnje inačice Big Brothera, odlučila je putem jednog hrvatskog foruma prodati nagrade koje je dobila za sudjelovanje u showu.

"Prodajem mobitel Nokiu 6101 i mp3 player Samsung yp-t7Z (1GB memorije) koje sam dobila po izlasku iz kuće. Oba proizvoda su zapakirana u originalnoj ambalaži i nekorištena." - oglas je koji je Kristina objavila na jednom od hrvatskih foruma.

Na pitanje drugih forumaša smije li to raditi, Kristina odgovara: "Da li se smije živjeti? Od njih još ni kune ni ponude za ikakav posao, a računi pristižu..."

Par dana kasnije Kristina je forumaše obavijestila kako je prodala mp3 player, te da je ostao još mobitel.

Kristina kaže kako "mora platiti račune za mobitel, telefon, struju, komunalije, treba uplatit produžetak studija, stavljat pun rezervoar benze svaki petak, platit kavu ekipi koju dugo nisam vidjela, kupiti poneku novu krpu za pojavljivanje na TV-u i slikanja.."

S obzirom da većina stanara u kući traži "slavu", "izlazak iz anonimnosti", "dobru ponudu" i sl. čini se kako umjesto unosne karijere, dio njih doživi tek razočaranje. Međutim, u RTL-u tvrde suprotno.

"Kristini Alobić uredno je isplaćena naknada u iznosu od 1000 kn za svaki tjedan koji je provela u kući. Sve nagrade koje je dobila nakon izlaska iz kuće njeno su vlasništvo i stoga ima pravo raspolagati njima prema svojoj volji." - doznaje Index od Kristijana Gržetića, voditelja press službe RTL-a.

Pročitajte više