Kristina Šalinović: Ni trudnoća mi neće narušiti liniju, moja mama je mršava nakon nas četvero

KRISTINA ŠALINOVIĆ je u posljednje vrijeme česta gošća raznih društvenih evenata, no manekenka nam kaže kako to ne znači da je ostala bez posla. "I dalje sam zaposlena, ali kako dolazi Božić, ima sve manje castinga, pa mi je bolje da sam u Hrvatskoj. Sad više odmaram, kao i ostali modeli", rekla nam je Kristina, koja uživa dok ponovo ne počne navala posla.

"Ako popijem nekakav alkohol, to je čaša ili dvije piva ili vina, više kao prehrambeni proizvod dobar za zdravlje"

Prije no što se to dogodi, planira provesti ugodne blagdane. "Kod mene je uvijek isto, za Božić sam sa svojima, a za Novu s prijateljima, nekome ću se ubaciti", kaže. No, nakon novogodišnje noći sigurno je neće mučiti mamurluk: "Ako popijem nekakav alkohol, to je čaša ili dvije piva ili vina, više kao prehrambeni proizvod dobar za zdravlje".

U sezoni skijanja, Kristina će ipak propustiti zimske radosti. "Nisam tip za skijanje, ne znam skijati. Znam pomalo boardati, ali to ne mogu baš zbog nogu, ne smijem riskirati neku ozljedu", rekla nam je te dodaje kako nema osigurane dijelove tijela kao neki modeli ili zvijezde. "Pisalo se da sam tijelo osigurala na nekakve cifre, ali to nije istina, to je bila zezancija. No, jednog dana, ako bude bilo brdo posla i ako bude potrebe, zašto ne", kaže manekenka.

"Meni je nemoguće udebljati se, imam istu kilažu od 16. godine"

Kristina je poznata po izrazito mršavoj figuri te nam je otkrila kako se niti tijekom blagdana ne udeblja. "Meni je nemoguće udebljati se, imam istu kilažu od 16. godine. A da ljudi znaju koliko jedem, ostali bi šokirani. U modnom svijetu mi nikada nisu rekli da sam predebela, s obzirom da imam dobre standardne mjere, 85-60-90, to je blizu savršenstvu modela, tako da se nitko nije žalio", otkrila nam je Kristina.

Trenutno je na 29. mjestu na listi najboljih svjetskih modela, kamo je skočila sa 32. Pitali smo je brine li o tome će joj jednoga dana kad odluči osnovati obitelj trudnoća narušiti liniju koju zbog posla treba imati. "Čisto sumnjam da će mi trudnoća ostaviti ikakvog traga na tijelu. I mama mi je jako mršava, a rodila nas je četvero, tako da ne brinem. Možda dobijem koju kilu, nadam se, ali sve ću to definirati tako da će dobro izgledati", rekla nam je Kristina.

Manekenka je bila na otvaranju novog dućana s modnim dodacima, na kojem je Juraj Zigman predstavio svoju kolekciju T-shirta napravljenih baš za taj dućan, a Neven Ciganović je predstavio svoje nove parfeme, "Plastic" i "Silicone Kiss". Na istom mjestu nastupale su Lana Jurčević i Martina Vrbos, a među brojni poznatim facama bili su i Viktor Drago, Kristina Bradač, Kim Verson, Antonija Stupar Jurkin, Ida Prester, hokejaši Tom Zanoški i Saša Martinović, Mislav Čavajda te brojni drugi.

Pročitajte više