Kruže priče da je Hana Huljić trudna. Tonči: Kako je ovo nastalo, ja ne znam

Foto: Sanjin Strukic/Zarko Basic/Antonio Ahel/PIXSELLPIXSELL

OVIH dana proširila se priča da Hana Huljić i Petar Grašo čekaju drugo dijete. Hanin otac, glazbenik Tonči Huljić, čudi se što danas svi o tome govore i pišu.

"Ako me ljudi nastave zvati, ja ću ostat trudan", kazao nam je Tonči kroz smijeh.

"Ne znam kako je to ikome palo na pamet. Čudi me jer ima tema za pisati koje su atraktivne, ne fali vijesti. Koliko ja znam i vidim, nema nikakve trudnoće. Kako je ovo nastalo, ja ne znam", dodaje Tonči.

Naravno, kao i svaki djed, Tonči bi volio da ima još unučadi. "Volio bih ja da je tako, ali eto...", rekao nam je za kraj.

Kako je Tonči saznao za vezu Graše i Hane

Tonči je nedavno u Knjazalištu ispričao kako je otkrio da između Graše i njegove kćeri ima nečega. 

"Shvatio sam da se nešto događa između njega i moje kćeri kad on više nije imao primjedbi. Dođemo u studio, snimimo pjesmu i njemu je sve ok. Složi se sa mnom svaki put, nema problema, razgovori teku normalno. Mislio sam da mu je nešto, da mora doktoru", rekao je Huljić.

Kćerkicu Albu dobili u srpnju prošle godine

Podsjećamo, Hana i Petar vjenčali su se u veljači 2022. godine, a kćer Albu dobili su u srpnju iste godine. 

"Biti majka za mene je nešto najljepše, ali ne planiram pauzirati svoju glazbenu karijeru", rekla je Hana sredinom ove godine za Dalmatinski portal.

"Osjećam se jako ispunjeno. Preokrenula je i moj svijet, ali i svih oko mene. Alba je jedno jako veselo i nasmijano dijete. Na tome sam najzahvalnija, što je živa i zdrava. Drago mi je što je od malena, htjela-ne htjela, okružena glazbom i okruženjem gdje je svi vole. Stoga ne čudi da već sada pokazuje interes za glazbom", dodala je Hana.

Pročitajte više