Kujica je tjedan provela u školi u Slavoniji, nahranili su je i brinuli se o njoj

Foto: Facebook

KUJICU koja je danima lutala Belim Selima učiteljica iz Područne škole Ivanovci zbrinula je u učionicu, nahranila je i utoplila.

Kujica se tjedan dana nalazila na nastavi, a onda više nije mogla ostati u školi pa su joj volonteri Azila u Osijeku počeli tražiti novi dom.

Pronađen joj je privremeni smještaj, a pregledao ju je i veterinar koji je procijenio da je stara oko godinu i pol do dvije. Teška je 8,6 kilograma, a nema čip.

Budite fer, kliknite šer! Malena, predivna kujica traži dom! "Ova kujica se tjedan dana nalazi na nastavi u Područnoj školi u Ivanovcima. Ima li netko da bi ju udomio?" Kontakt: 098/1992044

Objavljuje Azil Osijek-volonteriPonedjeljak, 30. studenoga 2020.

Sad joj je pronađen dom, ali u Zagrebu.

"Ona je našla dom u Zagrebu, ali problem nam je prijevoz. Nemamo ga i zato apeliram na sve da sherate ovaj post kako bi pronašli siguran prijevoz za malenu u novi dom. Mirna je, miroljubiva, draga, zdrava i bit će pocijepljena prije polaska na put. Platit ćemo i trošak goriva, samo da ona stigne do Zagreba", poručili su volonteri u Facebook grupi Četveronošci Valpova, Belišća i okolice!

Ako možete pomoći da kujica stigne u svoj zauvijek dom javite se na broj 098/1992044.

Pročitajte više