Kultni glumac u 89. godini razvodi se četvrti put

Foto: Instagram

ZAVRŠIO je četvrti brak Williama Shatnera.

Nakon 18 godina braka 88-godišnji glumac kojeg publika pamti možda ponajviše po ulogama u Zvjezdanim stazama podnio je zahtjev za razvod od supruge Elizabeth Shatner, piše People.

Prema TMZ-u, par ima predbračni ugovor i ni William - čije se bogatstvo procjenjuje na 100 milijuna dolara - ni Elizabeth neće dobiti supružničku potporu jedno od drugog.

Embed from Getty Images

Elizabeth, bivša trenerica konja koju je Shatner oženio 2001., glumčeva je četvrta žena. Prije nje bio je u braku s Glorijom Rand (1956. - 1969.), s kojom ima troje djece, Marcy Lafferty (1973. - 1996.) i Nerine Kidd (1997. - 1999).

Nerine, bivša manekenka koja se borila s ovisnošću, preminula je 9. kolovoza 1999. Glumac je tad stigao doma i pronašao je onesviještenu na dnu njihovog bazena. Policija je utvrdila kako je alkohol pridonio slučajnom utapanju.

Shatner je kasnije izjavio da mu je nakon smrti supruge kolega iz Zvjezdanih staza Leonard Nimoy, koji se s ovisnostima borio čitav život, a koji je preminuo 2015. godine, puno pomogao da se oporavi nakon tog šoka.

Pročitajte više