Kurir: Severina povremena gošća u erotskim filmovima!

BEOGRADSKI tabloid Kurir je objavio kako će Severina glumiti u humorističnoj seriji "Vila Grande" te da će njezin lik povremeno glumiti u erotskim filmovima. Prema napisima, kreativni tim "Vile Grande" odlučio je dati sve od sebe kako bi privukli gledatelje, stoga su posegnuli za provjerenim receptom - gdje je Severina, tamo je svima upućen pogled. U seriji će Severina glumiti Gasovinu, vlasnicu lokalnog doma kulture u kojemu se održavaju koncerti i prikazuju filmovi samo za odrasle.

"Dobrih erotskih glumaca sve manje"

"Inače, na rijeci Rio Grande Gasovina drži parkiranu luksuznu jahtu 'El Grande' koja služi kao prijevozno sredstvo, a u slobodno vrijeme i kao prostor za snimanje erotskih filmova koji će se prikazivati u njezinom domu kulture. Budući da je potražnja za Gasovininom filmovima itekako velika, a dobrih erotskih glumaca sve manje, Gasovina će nerijetko umjesto nekih od njih uskočiti i s velikim zadovoljstvom na jahti snimiti poneku erotsku scenu", rekao je izvor za kojega je Kurir naveo da inzistira na strogoj anonimnosti. Kurir je kontaktirao vlasnika TV Svet na kojem će se serija prikazivati, a glavni urednik Neša Vasiljević im je na upit o Severininom angažmanu kratko odgovorio: "Ja sam u šoku! Otkud vam ta informacija?". Kurirovci su i dalje inzistirali na barem nekoj informaciji, koji su naposljetku i dobili. "Pa, dobro, istina je da će Severina dobiti tu ulogu, ali ako mi ne kažete otkud vam ta informacija, na vaša pitanja više neću odgovarati", ljutito im je odgovorio Neša Vasiljević.

Dok ne pjeva po raznim reality showovima, odgovara na pitanja u beogradskim talk showovima i slično, Severina uživa u vezi sa 39-godišnjim konobarom iz Rijeke, Slavkom Šajinovićem. Ozbiljnosti njihove veze ide u prilog činjenica da su se oboje već upoznali s roditeljima svog partnera, a Slavkovi roditelji su izjavili kako su "oduševljeni pjevačicom jer je jednostavna, skromna i za Slavka stvorena". Desanka Šajinović, Slavkova majka, rekla je kako bi bila presretna da njih dvoje stanu i pred oltar, naravno, ako vrijeme pokaže da zbilja pripadaju jedno drugome.

L.V.
Foto: Index

Pročitajte više