"Kurvo balijska": Sin gradonačelnika Valpova u poruci vrijeđao Hanu Hadžiavdagić

Foto/Screenshot: Instagram

HANA HADŽIAVDAGIĆ objavila je na svom Instagram storyju screenshot privatne poruke koju joj je poslao Jakov Šutalo, sin gradonačelnika Valpova Matka Šutala. 

Influencerica je pokazala poruku u kojoj joj je Jakov napisao: "Ku*vo balijska na čemu ti zarađuješ" te joj poslao fotografiju međunožja. 

"Mora da je ponos porodice i prijatelja s ovakvim razmišljanjem", napisala je Hana uz screenshot poruke, a jedna od pratiteljica brzo joj je odgovorila da je riječ o sinu gradonačelnika Valpova. 

Hana je zatim objavila novi story u kojem je pokazala screenshot maila koji je poslala njegovom ocu. 

Poslala mail njegovom ocu 

"Pretpostavljam da će Vas ova poruka uznemiriti, ali mislim da kao javna osoba (kao što sam i ja) trebate znati što se događa i što Vaš sin šalje meni u inbox na društvenoj mreži Instagram. Ja sam netko tko 15 godina živi i radi u Hrvatskoj te se veoma uznemirim na poruke mladih ljudi koje sadrže mržnju i nacionalizam.

"U prilogu šaljem fotografije kao dokaz. Hvala Vam na razumijevanju te se nadam da će ova moja poruka utjecati na promjenu njegovog razmišljanja u budućnosti", napisala je u mailu, dodajući da je dosta mržnje na društvenim mrežama. 

Pročitajte više