Kuzma & Shaka Zulu imaju novi ljetni hit

Foto: Press

SPLITSKI duo Kuzma & Shaka Zulu, nakon odličnog singla "Blagajnica", koji je i dalje prisutan na radijskim postajama, donosi novi singl "Jesi li ti..?".

Glazbu, tekst i aranžman potpisuje Saša Kuzmić – Kuzma i kaže: „Danas je prvi dan ljeta, najbolji trenutak za novu pjesmu i 3 mjeseca čiste radosti života.“

Za ovaj raspjevani dvojac partymejkera i ovo ljeto će proći radno. Imaju već dogovorene koncerte po Jadranu i kažu kako jedva čekaju zabavljati svoju vjernu publiku, ali i sve više novih poklonika njihovih veselih partyja. Iz godine u godinu imaju sve više posjetitelja na koncertima i najviše ih veseli kada vide kako i najmlađi pjevaju njihove pjesme s prvih albuma.

Od početka svog rada izdali su četiri studijska albuma, a prva dva "Prva liga" i "Lito ide mala" objavili su u Croatia Recordsu, s kojih pamtimo neke od njihovih najvećih hitova "Party (Ruke gore)" i "U mojoj ulici".

Svojim prepoznatljivim ljetnim ritmovima i šaljivim rimama osigurali su si titulu jednog od najzabavnih i najpopularnijih dalmatinskih bendova zadnjih dvadeset godina.

Pročitajte više