KVIZ Ako nemate 8/10 u ovom filmskom kvizu, ponovite gradivo 

Foto: Shutterstock

Sadržaj nastao u suradnji s: Telemach Hrvatska

NE TREBATE biti zagriženi filmofil da biste uživali u filmovima i ponešto naučili. Pripremili smo kviz u kojem možete provjeriti svoje znanje o filmovima. Izdvojili smo poznate citate, a vi zaigrajte kviz i otkrijte koliko znate.

"Kad me ljudi pitaju jesam li studirao film, odgovorim im – ne, ja sam gledao filmove u kinima", svojedobno je rekao jedan od najvećih redatelja Quentin Tarantino. Kao i za njega, tako i za sve ljubitelje filmova, sedma umjetnost predstavlja nepresušnu oazu zabave.

U blagdansko vrijeme gledanje filmova omiljen je način opuštanja. Na televiziji se stalno izmjenjuju različita djela i žanrovi pa svatko može naći nešto za sebe. Tako Telemach novim i postojećim korisnicima EON TRIO paketa daruje otključavanje svih kanala i kataloga u Video klubu. No tu čarolija ne prestaje! Novi i postojeći EON START i EON FULL korisnici do 18. siječnja 2024. mogu uživati i u HBO sadržaju potpuno besplatno. Ondje se može naći velik broj novih naslova, kao i klasika poput Gospodara prstenova, Harryja Pottera, Kuma, Casablance i drugih. Dostupni su i božićni filmovi za sve željne cozy ugođaja.

Propustite li neki od naslova ili ga poželite pogledati još jednom, svi filmovi dostupni su na EON Video klub platformi.

Ova pogodnost vrijedi od 12. prosinca 2023. do 18. siječnja 2024. godine. U tom razdoblju svi programi i sav sadržaj Video kluba otključavaju se automatski, dok je HBO Max potrebno aktivirati putem Telemach portala, aplikacije ili pozivom službi za korisnike.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Telemach Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više