KVIZ Ako nemate barem 8/10 o stihovima naših navijačkih pjesama, morate više učiti

Ilustracija: Midjourney

Sadržaj nastao u suradnji s: Sport Vision

"E, YO, EKIPO, da pozdravimo igrače, s tribina kada čuješ navijače”, stih je poznate grupe koji odjekuje ulicama, trgovima i kućama kad igra hrvatska reprezentacija. Jeste li spremni zagrijati glasnice i provjeriti svoje znanje najpoznatijih navijačkih himni? 

Dok Vatreni zagrijavaju teren za novu utakmicu, izazovite se u kvizu koji nije samo igra, već ultimativni test za prave fanove uvjerene u svoje znanje.

Nakon što ste pokazali svoje impresivno znanje navijačkih himni i potvrdili svoj status pravog fana, možda je vrijeme da svoju strast prenesete izvan tribina. Bilo da se natječete na terenu ili podržavate iz publike, prava sportska oprema može znatno poboljšati vaše iskustvo.

Nova kolekcija kopački adidas F50 idealna je za sve koji teže spojiti stil i funkcionalnost. Opremljena je najnovijim adidasovim tehnologijama i kolekcija pruža vrhunsku udobnost i iznimnu kontrolu lopte, čineći je odličnim izborom za igrače svih razina. 

Ove kopačke su izrađene djelomično od recikliranih materijala, što smanjuje korištenje neobnovljivih resursa i utjecaj na okoliš. Posebnost ovih kopački su gornjište Fibertouch s 3D Sprintweb tehnologijom koja omogućava brzu i preciznu kontrolu lopte te jezik Compression Fit Tunnel koji osigurava čvrsto pristajanje, idealno za brze promjene smjera i ubrzanja na igralištu. Dodatno, potplat Sprintshell 360 omogućuje izuzetno brzo ubrzanje na čvrstim prirodnim podlogama, što ih čini super izborom za igrače koji traže najbolje performanse.

Posjetite Sport Vision i otkrijte kolekciju adidas F50, dostupnu za muškarce, žene i djecu. Pronađite par koji će vas pratiti na svakom koraku, bilo tijekom igre, treninga ili dok bodrite svoje favorite s tribina.

Foto: Promo

Sponzorirani sadržaj donose Index I Sport Vision u skladu s najvišim profesionalnim standardima

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.