KVIZ Riješite zabavni kviz i otkrijte svoj alter ego na temelju životnih navika

Foto: Freepik

NEKI ih vole, a neki ne podnose. Bilo da se radi o zimi, ljetu, tipu izlaska, humoru ili omiljenom načinu opuštanja, svatko ima svoje preferencije. Tako je i kod sladoleda. Ako ste ljubitelji klasične vanilije i čokolade ili volite nešto sofisticiranije, poput pistacija, ispostavlja se da sve ove odluke mogu reći puno o tome tko ste kao osoba i kakav je vaš životni stil. 

Zato smo kreirali zabavni personality test koji u 10 pitanja ulazi u vaše životne navike i donosi uvid kakvi ste kao osoba i koji je vaš slatki alter ego.

Saznajte jeste li energični i društveni, umjereni klasičari, ekscentrični, ili kreativni - nema pogrešnih odgovora, samo ukusnih otkrića! Slatki trenuci su tu da razvesele, a otkrivanje vlastitih preferencija samo je još jedan način da se uživa u svakom zalogaju. Ako vas interesira više i želite uploviti u slatki vremeplov namijenjen za sve sladokusce , Index je u suradnji s Ledom napravio projekt Slatke priče.

A s Quattro sladoledom slatki užici se dijele sa svima, obitelji i prijateljima. Kroz godine postojanja, Quattro je postao neizostavan simbol svakog doma, pronašavši svoj put do svakog člana obitelji. Sa 12 raznolikih kombinacija i pakiranja, Quattro sladoledi su prava oaza ukusa koja nikada ne prestaje očaravati.

Iako je svaki pojedinac jedinstven, Quattro vješto zadovoljava kriterije i raznolike ukuse. Četiri neodoljiva okusa unutar svakog pakiranja isprepletena su sa slatkim posipima i raskošnim preljevima - prava simfonija okusa koja osvaja nepca svih slatkih gurmana.

Sadržaj donose Index i Ledo u skladu s najvišim profesionalnim standardima

Pročitajte više