Kylie Jenner pozirala s kćeri i majkom, glamurozna Kris ukrala svu pažnju

Foto: Instagram

IAKO je nedavno navršila tek godinu dana, Stormi Webster ima svoju prvu naslovnicu, arapsko izdanje "modne biblije" odnosno časopisa Harper's Bazaar. U haljinici leopard uzorka pozira zajedno s majkom, 21-godišnjom milijarderkom Kylie Jenner, te bakom, 63-godišnjom Kris Jenner, začetnicom reality priče koja je prerasla u najveću holivudsku bajku.

Tri generacije slavnog televizijskog klana na jednoj fotografiji, i to u režiji slavnog fotografskog dvojca, braće Alessandra i Lucamarije Morellija. Odjevene u Dolce&Gabbanu, s kojima braća Morelli najčešće i surađuju, Kylie i Kris sa svijetom su podijelile pozadinski dio priče o novcu koji im već desetak godina stiže u potocima.

"Ovo doista ne radim kako bih zaradila niti gledam u budućnost toliko da bih razmišljala hoće li ovo ostati jako uspješno. Jednostavno sam znala svoje talente, bila strastvena po pitanju šminke, usana i ruževa", rekla je Kylie o bogatstvu od čak milijardu dolara koje je stekla do svoje 21. godine.

Govoreći o odnosu s majkom Kris Jenner, za koju se često pisalo da iskorištava vlastitu djecu i stvara od njih "strojeve za novac", Kylie je priznala da im se odnos produbio otkako je i sama prije godinu dana postala majka.

"Kad sam rodila, pogled na život mi se potpuno promijenio, pa i način na koji gledam na svoju majku i cijenim sve što je za mene napravila. Sad mogu razumjeti što misli o meni, kako me voli i koliko je njezina ljubav jaka za svu njezinu djecu jer ja sam opsjednuta sa Stormi", rekla je Kylie.

Pročitajte više