Kylie Jenner rodila drugo dijete, poznat i spol

Foto: Instagram

KYLIE JENNER (24) i Travis Scott (30) dobili su svoje drugo dijete. Zvijezda showa Keeping Up With the Kardashians na Instagramu je pored crno-bijele fotografije ručica bebe i njene starije kćeri Stormi objavila da je 2. veljače u njenu obitelj stigla prinova.

Iako ponosna majka nije objavila spol ni ime bebe, E! News piše da je rodila dječaka. Potvrdu za to pronalaze u tome što je Travis komentirao njenu objavu s dva srca, plavim i smeđim. Zanimljivo je da je beba stigla samo dan nakon rođendana četverogodišnje Stormi.

Kylie je trudnoću potvrdila početkom rujna, tjednima nakon što su brojni izvori za E! otkrili da će se njena obitelj proširiti. Za objavu je snimila video u kojem drži pozitivan test na trudnoću, dok je Travis grlio njen trbuh. Izvori bliski paru otkrili su da je Kylie od prosinca zauzeta uređivanjem sobice za bebu te da po cijele dane priča o njoj. Dodali su i da joj je Travis velika podrška tijekom trudnoće.

"Definitivno su nerazdvojni i jako se oslanjaju jedno na drugo", rekao je izvor.

Kylie i Travis u vezi su od 2017. godine, no prekinuli su dvije godine nakon rođenja Stormi. Ipak, zajednička briga o djetetu ponovno ih je zbližila te su obnovili svoju vezu, koja je sad okrunjena drugom bebom.

Pročitajte više