La Toya Jackson: Paris o Michaelu priča svaki dan, Prince ga nikad ne spominje

SESTRA preminulog Michaela Jacksona, La Toya Jackson, prvi put nakon bratove smrti progovorila je o boli i tuzi koju njezini nećaci, nakon gubitka oca, osjećaju, te dala naslutiti kako bi sljedeća osoba iz klana Jacksonovih koja će se baciti u showbiznis biti Michaelova dvanaestogodišnja kći Paris. La Toya je otkrila da djeci, koja trenutno žive s bakom i djedom, cijela obitelj stoji na raspolaganju, kako bi im što intenzivnije pomagali u ovom, za njih iznimno teškom, životnom razdoblju.

"Paris cijelo vrijeme priča i razmišlja o tati. Ona se najbolje drži. Svaki dan piše i nosi njegovu odjeću koja još uvijek ima njegov miris, i to joj jako pomaže", ispričala je La Toya. "Cijela njezina soba je prepuna Michaelovih fotografija i postera. Nakon što je umro, klinci su otišli u kuću u kojoj su živjeli i uzeli sa sobom sve što su htjeli", priča. "Paris je uzela sve što je na sebi imalo Michaelovu sliku. Svaki dan gleda njegove spotove i privatne video snimke", otkriva La Toya.

"Prince jednostavno ne želi razgovarati o Michaelu, još uvijek samo plače"

Međutim, sa starijim sinom Michaela Jacksona situacija nije baš blistava, otkriva La Toya. "Prince jednostavno ne želi razgovarati o ocu, ne želi gledati njegove fotografije, spotove, ništa. Prerano mu je, još uvijek ga to sve jako uznemiruje i mi ga ne prisiljavamo na ništa. trenutno smo jako zabrinuti za njega", priča. "I Blankett je jako nesretan, on još uvijek cijelo vrijeme plače. Sve mu je to još uvijek jako bolno. Stalno plače. Više nitko ne može vratiti njegova oca iz mrtvih, i to ga jako rastužuje", otkriva.

"Ostatak života im se nije nimalo promijenio"

"Svi troje redovito idu na terapiju, i stvarno se nadam da će Prince uskoro progovoriti", priča La Toya. "Od ostalih stvari, u njihovom životu se ništa drugo nije promijenilo. I dalje imaju istu dnevnu rutinu. Jako su pametni i puno čitaju, i Michael ih je uvijek na to poticao, a mi nastavljamo. Nikada se ne svađaju. Michael ih je predivno odgojio. Uvijek ih je učio samo ljubavi, toleranciji i lijepim stvarima, i na njima se to jako vidi", ispričala je.

"Paris je talentirana zvijezda u usponu"

"Paris još uvijek nije svjesna toga, ali ona je zvijezda u usponu. Jako je talentirana i ako se bude htjela baviti showbiznisom, uspjet će", uvjerena je La Toya. "Ta su djeca divna. Michael im je bio i otac i majka, a oni su bili njegov najveći uspjeh. Sigurna sam da će do kraja života njegovati vrijednosti koje im je usadio: ljubav, toleranciju, blagonaklonost, snagu i vrline", zaključuje La Toya.

Pročitajte više