Ladies Night: Srijeda u Piranhi kao stvorena za pripadnice ljepšeg spola

PROŠLA srijeda tresla se u rođendanskom ritmu grupe Connect u prepunoj Piranhi. Nova preuređena terasa namamila je sve poklonike ljeta, a vruća atmosfera rođendanske proslave natjerala je i najtvrdokornije na ples. Ususret ovoj srijedi i još jednom RNB Confusionu, veselimo se neradnom četvrtku te predstavljamo: LADIES NIGHT.

Provjerena ljetna kombinacija za ovu srijedu svakako je bijela boja, a sve koje budu u skladu s dress codeom, već na samom ulazu očekuje WELCOME DRINK. Vašim bokovima i plesnim štiklicama dirigirat će majstori ceremonije, DJ-i ZRNA, EM BEE & SHEKO.

Plesnim podijem dominirat ce sexy glazba neodoljivog Pharrella Williamsa, zavodljivog Jay-Z-ja, romantične Alicije Keys te srcolomca Justina Timberlakea. Da i dečki budu na neki način zadovoljeni, pobrinut će se Corona - sa svakom kupljenom gratis Tequila.

I tu priči nije kraj!


Za vašu ljepotu brine se Garnier, a sve djevojke očekuju zanimljivi pokloni! Za ranoranioce koji planiraju svoje savršeno ljeto unaprijed, RNB Confusion powered by Index.hr najavljuje uzbudljive večeri u klubu EXIT u Vodicama - prvi party otvorenja zakazan je za 21. srpnja, a zaljubljenike najboljih provoda zabavljat ćemo svaku srijedu u Exitu.

Pročitajte više