Lady Gaga otkrila obitelji strašnu tajnu o sebi - njihova reakcija sve je dirnula

Screenshot: YouTube

NASTUP Lady Gage na Oscarima bio je jedan od najemotivnijih trenutaka ovogodišnje dodjele. Pjevačica je izvela pjesmu "Till It Happens to You" iz dokumentarnog filma o silovanjima na kampusu, a na pozornici su joj se pridružile i žrtve seksualnog napastovanja. Ipak, njena obitelj nije znala da je ona i sama bila silovana.

Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju s bakom i tetom kraj koje je napisala zašto im nikada nije rekla kakvo je strašno iskustvo proživjela.

"Nazvale su me nakon Oscara zato što im nikada nisam rekla što sam preživjela. Bilo me je previše sram. Previše strah. I trebalo mi je dugo vremena da to uopće priznam sama sebi zato što sam katolik i znala sam da je to zlo, ali mislila sam da sam ja kriva. Mislila sam to deset godina.
Jutro nakon Oscara razgovarala sam s bakom Ronnie koja mi je s očima punim suza preko telefona rekla 'Moja draga unuko, nikad nisam bila ponosnija na tebe nego što sam danas'.
Nešto što sam toliko dugo tajila i sramila se više nego ičega, postalo je nešto na što su žene u mom životu najponosnije. I ne bilo koje žene, one koje mi najviše znače."

Lady Gaga bila je silovana kad joj je bilo 19 godina. Danas 29-godišnjakinja to je stravično iskustvo pretvorila u snagu koju je pokazala na pozornici Oscara.
 

Pročitajte više