Lady Gaga želi koristiti leševe kao dio koncertne scenografije

LADY GAGA planira na svojim koncertima na pozornici koristiti ljudske leševe. Pjevačica namjerava započeti suradnju sa znanstvenikom Guntherom Von Hagensom koji je poznat po svojoj izložbi "Body Worlds", na kojoj izlaže mrtva ljudska tijela u različitim pozama. Lady Gaga fascinirana je njegovim radom te bi željela da on svojim idejama i stilom obogati koncertne nastupe u sklopu njezine "Monster Ball" turneje.

"Fascinirana je njegovim radom i njegovim životom, privlači je njegova prošlost. U njemu je prepoznala duh koji joj se sviđa te se nada kako će ga upoznati u New Yorku. Do sada su komunicirali elektronskom poštom i već su uspjeli dogovoriti neke stvari", otkrio je izvor The Sunu. Gaga bi voljela koristiti neke elemente s Guntherove izložbe te na taj način napraviti nešto što još nitko do sada nije, koristiti leševe na koncertu. Čini joj se logičnim prvi takav koncert odraditi u Las Vegasu.

Kontroverzna pjevačica ne prestaje s iznenađenjima. Tako je i prekjučer, u jednom njujorškom klubu, zapanjila posjetitelje kada je izvela ples u krilu Matta Williamsa, s kojim je povremeno u vezi. "Ona i Matt stiskali su se i natezali toliko da su im ostali prisutni predložili neka radije unajme sobu u hotelu i u privatnosti završe posao koji su započeli", rekao je jedan očevidac.

Pročitajte više