Laetitia Casta golim grudima zasjenila ovogodišnje dobitnike Cesara

FRANCUSKA glumica i bivša manekenka Laetitia Casta uspjela je svojim outfitom zasjeniti sve ovogodišnje dobitnike filmskih nagrada Cesar, koje su u subotu dodijeljene u Parizu. 32-godišnja Laetitia je na dodjelu odjenula crnu prozirnu haljinu u kojoj je pokazala kako je godine nisu štedjele. Grudi su joj se objesile, a na licu joj je vidljivo kako je otkako ne šeće po modnim pistama nabacila koji kilogram. Jedino je stražnjicu Laetitia sakrila od znatiželjnih pogleda i to na način da ju je prekrila čudnom nakupinom perja zbog koje je izgledala poput noja.

Jacques Audiard i njegov film "Prorok" ("The Prophet") trijumfirali su sa ukupno devet nagrada, uključujući one za najboljeg redatelja i najbolji film. Zvijezda spomenutog filma Tahar Rahim je osvojio nagrade za najboljeg i najperspektivnijeg glumca, a njegovom glumačkom kolegi Nilesu Arestrupu je pripala nagrada za najbolju sporednu ulogu. "Proroku" je pripala i nagrada za najoriginalniji scenariji, najbolji produkcijski dizajn te kinematografiju.

Glumica Isabelle Adjani je osvojila Cesara za ulogu u filmu "Skirt Day", glumici Emmanuelle Devos je pripao Cesar za najbolju sporednu u filmu "In the Beginning", a najperspektivnijom glumicom je proglašena Melanie Thierry za ulogu u "One for the Road". Najboljim stranim filmom je proglašen "Gran Torino" Clinta Eastwooda, a Harrisonu Fordu je pripao Cesar za životno djelo.

Pročitajte više