Lagodan život bogataša: U lovu na vjetar s golom manekenkom na leđima

KITESURFING je najdraži sport milijardera Richarda Bransona koji je redovito u lovu na vjetar u blizini svojeg privatnog karipskog otoka Necker Island. No, to nije novost, već je novost kako se Branson zabavlja s modelom Denni Parkinson, koju za vrijeme kitesurfinga potpuno golu nosi "piškalonca".

Sudeći po njegovom stavu, vjetar je dosta jak, a kako se Denni uspješno drži za njegova leđa izgleda da je poprilično žilava. No, iako bi mnogi voljeli vjerovati drugačije, pa vjerojatno i sam Branson, Denni je djevojka Stephanea Gautronneaua, fotografa koji ih je fotografirao za vrijeme jurnjave po karipskom moru.

Kako reći ne?

"Što možete odgovoriti kad vas mole da se fotografirate s prelijepom golom djevojkom? Žao mi je samo što nemam oči na leđima", rekao je Branson nakon fotkanja. Za vrijeme dok se gola manekenka verala po Richardu, njegova supruga Joan Templeman i njihova djeca Sam i Holly u blizini su surfali.

Denni Parkinson jedna je od onih zbog koje ljudima zastaje dah. Rođena je 1982. godine u Južnoafričkoj Republici, ima dugu smeđu kosu i zelene oči. Visoka je 175 centimetara, nosi konfekcijski broj 36, ima broj noge 39 i dosad je krasila uglavnom Cosmopolitanove naslovnice.

L.V.
Foto: egotastic.com

Pročitajte više