Lakše od školske torbe – Inine kompozitne plinske boce

Foto: Press

INA je vodeći distributer UNP-a u Hrvatskoj, prepoznatljiv po kompozitnim plinskim bocama nove generacije. Boca je standardiziranih 5,3 kg te je zbog toga lako prenosiva, a s obzirom na to da je dijelom prozirna korisniku omogućuje bolji uvid u količinu preostalog plina čime se eliminira nepotrebno iznenađenje tijekom kućanskih aktivnosti koje zahtijevaju plin. To ove boce čini idealnim izborom za kućanstva i kućne majstore te su upravo te karakteristike među njenim najznačajnijim funkcionalnim prednostima za potrošača. Također, dodatna prednost Ininih kompozitnih boca je i ergonomski dizajnirana drška, bez oštrih rubova, što ju čini lakom za rukovanje. Suvremeni kompozitni materijali od kojih je boca izrađena dokazano jamče sigurnost prilikom uporabe.

Povoljne opcije za korisnike

Korisnici plaćanjem kaucije stječu pravo korištenja plave kompozitne boce u vlasništvu INA, d.d.

  • Iznos jednokratne kaucije za korištenje plave kompozitni boce iznosi 69 eura.
  • Iznos jednokratne kaucije umanjuje se na 55 eura ako korisnik donese plinsku bocu s logom INA, INAplin ili PROplin kapaciteta 10 kg.

U bilo kojem trenutku kupac ima pravo na povrat uplaćene kaucije (uz predočenje kaucijskog listića, računa kojim je uplaćen depozit i povrata plave kompozitne boce).

Uvjerite se sami u kvalitetu nove generacije INA kompozitnih plinskih boca koje donose niz prednosti za korisnike, uključujući praktičnost, prozirnost, ergonomski dizajn i visoku sigurnost prilikom korištenja. S njima će kućanske obveze postati još lakše, a imat ćete i više kontrole nad svojim potrebama za plinom.

Pročitajte više