Lambaša progovorila: Nahvalila Dikana, a izvrijeđala Josipu Pavičić i Miju Begović

NAKON što je na svojem Facebook profilu poručila novinarima da joj prestanu nuditi 25.000 eura za intervju, Dolores Lambaša je odlučila progovoriti iz sigurnog utočišta Radeljakove vile i držeći svoga dragoga za ruku. U ekskluzivnom intervjuu objavljenom na Doloresfanclub.bloger.hr ponovno je istaknula kako neće dopustiti medijima da zarađuju na njoj i njezinoj obitelji te poručila kako bi bilo bolje da pišu o situaciji hrvatskih ratnih invalida, njihove djece, o Vukovaru, o kreditima za udžbenike, a ne o njezinim statusima.

"Kakav je to časopis koji nikada ne dobije niti jednu izjavu od ljudi kojima se bavi? I ptice na grani pjevaju da je Arena najsmješniji list u Hrvatskoj. Iako znam da ga nitko pametan ne bi čitao, pozivam osobno sve ljude da uništimo taj nuklearni otpad i da ga zaobilazimo na kioscima", žestoko se se Dolores obrušila na tjednik koji je popriličan dio zadnjeg broja posvetio upravo njoj i njezinoj vezi s Dikanom Radeljakom, tvrdeći da je cijela priča gluma za koju je Dolores itekako dobro plaćena. "Mark Cigoj, glavni urednik Arene, je čovjek koji je po Bogu obilježen. Znam da mora pisati takve članke, jer silikonske usne, grudi, vjeđe i ostali dijelovi tijela njegove supruge Josipe Pavičić Jo, koštaju i stalno ih treba reparirati", nastavila je Šibenčanka.

"Dikanu zavide jer je život proveo s najljepšim i najuspješnijim ženama"


"Hrvati, pa i Srbi, veliki učenjaci, znanstvenici, magistri kod nas, bez obzira na svoju titulu, pripadaju ipak balkanskom prostoru i, primijetila sam, vole janjetinu i hektolitre vina. Oko 40-ih im vitalne funkcije naglo oslabljuju i ostaju im ljutnja, sarkazam, zloća i ogromni trbusi. Da sam na njihovom mjestu, ne bih ni ja voljela Josipa Radeljaka", stala je glumica u obranu svog dečka dodajući kako Dikanu zavide jer je život proveo s najljepšim i najuspješnijim ženama.

Svoju novopečenu ljubav opisala je sljedećim riječima: "Josipa sam čekala stoljećima, u svim prošlim životima. U njegovoj su se kosi smirili svi vjetrovi svijeta. Ali i razigrali. Oprostite mi na patetičnosti, ja sam žena i volim to biti. Ima li išta ljepše na svijetu nego voljeti i biti voljena?".

Po prvi puta od smrti Ene Begović misa zadušnica nije održana u Dubrovniku, za što su mnogi "okrivljavali" novu Dikanovu ljubavnicu. Enina sestra, Mia Begović je rekla kako joj "ne pada na pamet komentirati Dolores", na što je Lambaša odgovorila: "Naravno da gospođa Mia nema što komentirati. To je u redu. Zamislite da sada netko pita sestru Frane Lasića mišljenje o Josipu Radeljaku? Eto, otprilike toliko je važno mišljenje dotične gospođe. Cijeli život živjeti u sjeni najveće hrvatske dive ovih prostora i jedne od najvećih glumica, Ene Begović - zar to nije dovoljna rana i frustracija?".

Cijeli intervju možete pročitati na: http://doloresfanclub.bloger.hr/

Pročitajte više