Lana Gojak dojila kćerkicu u parku: "Krenulo je urlanje i počela sam se znojiti"

Foto: Instagram

GLUMICA Lana Gojak objavila je fotografije na kojima doji svoju kćerkicu Pinu u parku na klupici i opisala je kako je završila njihova planirana šetnja uz more.

"Dojenje 45 minuta prije polaska, brzinsko spremanje za šetnju uz more, ulazak u auto, beba u sjedalicu, kratka vožnja, dolazak na lokaciju, beba u kolica, nakon pet minuta šetnje kreće urlanje. Zatim urlanje iz petnih žila, počinjem se znojiti, beba nervozno gura ruke u usta i urla još jače, jurim prema klupi, vadim sisu, prištekavanje, narednih pola sata me gledaju dva najsavršenija oka koja postoje, zatim podrig, beba u kolica, u auto i kući prije mraka. Šetnja je bila top, ali sutra ipak ostajem doma", napisala je Lana.

Glumica je već prije tjedan dana napisala da je obavila prvo dojenje u javnosti. Požalila se na to da joj prvih mjesec dana nakon porođaja nije prošlo lako i jednostavno, ali da se osjeća predivno.

Podsjećamo, Lana je kćerkicu rodila početkom kolovoza. Pina je kruna ljubavi Lane i njezinog supruga Siniše. za kojeg se glumica udala prije dvije godine u Trstu. Siniša je osam godina stariji od nje, a upoznali su se sasvim slučajno - dok se on iseljavao iz podstanarskog stana u koji se ona useljavala.

Pročitajte više