Lana Gojak objavila fotku na kojoj doji dok je otac hrani: Za ovo je potrebna podrška

Foto: Instagram

GLUMICA Lana Gojak Bajt, koja je javnosti najpoznatija po ulozi u seriji Ne daj se, Nina, početkom kolovoza postala je majka kćerkice Pine, a sada je na svom Instagram profilu progovorila o dojenju.

Naime, Lana je objavila fotografiju na kojoj doji kćer, dok nju hrani njezin otac.

"Ovo je vjerojatno najneinstagramskija fotka ikad i dugo se premišljam objaviti je ili ne. Objavljujem je jer mi je jako draga i pokazuje koliko je za uspješno dojenje potrebna podrška i ljubav okoline. Evo me tata hrani dok ja hranim Pinu koja je ovdje imala svega mjesec dana. Podoji su bili svakih sat, sat i pol vremena i trajali po pol sata. Dakle na cici non stop, nemalo puta ne stigneš ni na WC, a kamoli jesti i piti. A sve to moraš da bi imao mlijeka", započela je glumica svoju objavu.

"Zašto pišem sve ovo? Zato što mi se puno žena javlja i želim da znate da je ok da vam je teško, da je ok da odustajete ako vam je too much, da u slučaju da ipak ne odustanete s vremenom postane lakše, ali i da ćete stalno naletavati na nove izazove. Evo mene nakon 3,5 mjeseca dojenja kad je sve počelo funkcionirati kao urica zatekao mastitis, kurila sam 39.6 i čudila se kao pura dreku jer sam bila uvjerena da se to događa samo na početku", napisala je pa poslala poruku svim ženama i majkama.

"Zato tražite podršku i budite podrška sestri, prijateljici ili nekoj random ženi. Ne osuđujte jer netko doji ili ne doji. Svatko ima svoje razloge, a jednadžba je jedna: SRETNA MAMA = SRETNA BEBA", zaključila je Lana ispod fotografije. 

Podsjećamo, glumica je nedavno izrazila i svoje mišljenje o majkama koje objavljuju fotke u sređenim izdanjima na Instagramu.

Pročitajte više