Lana Jurčević beatboxa, a Marko Tolja izvodi akrobacije u novom "Ja to mogu" showu

Foto: Facebook

NA PRVOME programu Hrvatske televizije uprvo je u tijeku prva emisija iz ciklusa Ja to mogu, koja donosi uživo iznimno zanimljive i neobične točke.


Osmero se natjecatelja pripremalo za prvu emisiju za koju su točke doznali sedam dana uoči prve emisije.

U međuvremenu, voditelji Ivan Vukušić i Jelena Glišić u paru su vježbali zahtjevnu plesnu točku pod mentorskim vodstvom ekipe iz Atomic Dance Factoryja. Oboje tvrde da se činilo znatno lakšim dok su gledali kako to ekipa Atomic Dance Factoryja izvodi, a da su se na probama suočili sa zahtjevnošću pokreta i skladom koji je potrebno postići u skupnoj plesnoj izvedbi.


Voditeljica Tamara Loos i plesni sudac Davor Bilman izvest će mađioničarski trik kojim ih poučava iluzionist Luka Vidović. To je ozbiljno, teško i istodobno čudesno, no hoćemo li uspjeti u ovih sedam dana biti dovoljno dobri da sve uspije – to stvarno ne znamo, poručuju Tamara i Davor.

Ritam i glazba s pomoću glasa i mikrofona – ili beatbox – zapali su pjevačicu Lanu Jurčević i glumicu Anu Majhenić. Za subotnji nastup uvježbavao ih Marijan Gačić, jedan od najpopularnijih hrvatskih beatboxera.

Najzahtjevnija je točka zapala glumca Slavka Sobina i pjevača Marka Tolju koji će se okušati u akrobacijama u prstenu u čemu ih poučava majstor cyr wheela Željko Hajsok. Ako uspijemo napraviti tri kruga, bit će to čudo, kažu Slavko i Marko kojima je izazov tu složene akrobaciju koju akrobati uče godinama svladati u samo tjedan dana.

Ja to mogu spaja poznate osobe i show za talente. Ljudi s jedinstvenim darom dobit će prigodu na pozornici  izvesti svoju točku pred  gledateljstvom i pridobiti poznate na svoju stranu da upravo njihovu točku izaberu i uvježbaju u samo sedam dana. U konačnici će se talenti natjecati u tome kako će uvježbati poznate osobe, sudionike emisije.

Dakle, svakoga će tjedna natjecatelji pogledati četiri nastupa i odlučiti mogu li ih i sami izvesti. Ne budu li mogli odlučiti, dobit će nastup iznenađenja koji će morati izvježbati za sljedeću emisiju. U svakome nastavku, naime, pratimo kako se poznate osobe pripremaju za svoje izvedbe i kako izvode jedinstvene točke koje su odabrale prethodnoga tjedna, a otkriva se i sadržaj nastupa iznenađenja. Gledatelji kod kuće također odlučivat će telefonski čiji je nastup bio najbolji.

 

Pročitajte više