Lana Jurčević objavila rijetke fotografije s dečkom Filipom, odmaraju na Ibizi

Foto: Instagram

Lana Jurčević na Instagramu je objavila rijetke fotografije sa svojim partnerom Filipom Kratofilom.

Pozirali su u blizini jednog restorana na Ibizi u Španjolskoj gdje borave proteklih nekoliko dana. S njima je i njihova kćerkica Mayla Lily, koju su dobili u studenom prošle godine. 

Filip i Lana u vezi su više od šest godina. Vezu su na početku držali podalje od očiju javnosti, a sada ponekad objave zajedničke fotografije. 

"On je osoba s kojom dijelim vrlo slične vrijednosti i ciljeve pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna, nego onu kakva je u četiri zida", rekla je pjevačica u intervjuu za Story 2020. godine.

Filip se ne voli eksponirati

Kasnije je za isti magazin rekla da se Filip ne voli eksponirati i da ona poštuje njegovu odluku.

"On nije osoba koja se želi eksponirati niti želi da ga netko percipira na osnovi mene, zbog čega ga još više poštujem. Netko bi možda jedva dočekao da bude u medijima, ali mislim da te osobe nisu svjesne koliko ih to može obilježiti.

Svi mi imamo ljudsku potrebu biti prihvaćeni zbog onoga što jesmo, a ne zbog etikete koju smo dobili zbog nekoga. Možda tako neće biti zauvijek, ali mislim da je pametno odabrao, barem zasad. I to poštujem", rekla je pjevačica. Filip je i Lanin poslovni partner. Od 2018. godine direktor je i vodi financije u Laninoj firmi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.