Lana Jurčević pokazala kako je uredila kutak za kćerkicu: "Najdraži dio stana"

Foto: Instagram

Lana Jurčević na Instagramu je pokazala kako je uredila kutak u stanu za svoju kćerkicu. 

"Najdraži dio stana. Kako sam nacrtala sobicu, točno tako je i ispala", napisala je u opis videa. Pjevačica je ispričala da su postavljene nove tapete, a u sobu je dodala ormarić i krevetić za bebu. 

"Zapravo, ovo je soba koja je i dalje naša, samo se sastoji od našeg dijela i njenog dijela", dodala je Lana, objašnjavajući kako je za svoju kćerkicu napravila poseban kutak u sobi koju dijeli s dečkom Filipom.

Nedavno progovorila o imenu kćerkice

Podsjećamo, Lana Jurčević rodila je krajem studenoga prošle godine. Nedavno je progovorila o imenu kćerkice. Još uvijek ga nije otkrila, no dala je naslutiti čime je inspirirano.

"Naša curica ima isto ime kao ovaj predivan i čaroban cvijet koji raste iznad vode na jezerima… To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…", napisala je uz fotografije lopoča (na engleskom Water Lily/Lotus).

"Nikad nismo čuli za to ime i tim više je cijela priča još posebnija. Kad sam krenula pretraživati na internetu, naježila bih se svaki put kad bih naišla na nešto što ili objašnjava ili samo ime ili cvijet. To mora da je unaprijed sve određeno i zapisano tamo Gore. Pozdravljamo vas nas dvije i jedva čekamo da se upoznate", dodala je tajnovito.

Pročitajte više