Lana: Ne udajem se, izmanipulirali su moje riječi

LANA JURČEVIĆ na svom se službenom blogu osvrnula na intervju koji je dala za časopis Story, a koji je objavljen pod naslovom "Prsten na ruci". U časopisu su, kako kaže Lana, a ne navodeći njegovo ime, izvukli njezine riječi iz konteksta. "Prsten na ruci je naslov. Baš kul...", napisala je Lana, te dodala kako čak nigdje nije izjavila ni da ima dečka.  

"Svaki intervju neudane cure, bilo voditeljice, pjevačice ili glumice, ne prolazi bez toliko potrošenog pitanja; Kako zamišljate svoje vjenčanje. Da, bravo, jedino o čemu razmišljamo je kako se udati. Da sam htjela, to bih do sada već napravila", piše Lana te dodaje kako je "njezin problem što sve želi stvoriti svojim radom, rukama i glavom".

Ipak, čitatelje nije ostavila bez objašnjenja otkud joj prsten na ruci: "Ako ih baš zanima, prsten sam dobila od roditelja za 23. rođendan, ali se nisam osjećala dužnom referirati otkud mi prsten. I tako... Ispadne da se udajem. Po tko zna koji put".

Ako ispadnemo, pa šta onda!

"Ne morate ni pratiti show, o ´Plesu sa zvijezdama´ sve ćete saznati s Laninog bloga", kazao je prošle subote voditelj spomenutog zabavnog showa, Duško Ćurlić.

Lana i u najnovijem postu donosi ponešto za ljubitelje te emisije. "Pa ovo je show, ljudi žele vidjeti nešto drukčije i idem na to, makar po cijenu lošijih ocjena žirija", piše.

"Nedavno su napisali da me moja prevelika "ambicija" (?!) u showu može koštati (da, kak ne), a onda kad si dam oduška i budem ono što jesam - makar i kroz ples, opet nije dobro. Ne možeš udovoljiti svima. I zato, ponavljam; ovo radim zbog onih koji provode tih sat i pol pred televizijom da vide nešto na što neće zijevati od dosade, a onda i zbog sebe, jer želim da mi show bude injekcija sreće, zadovoljstva i melem za dušu, a ne opterećenje. Bože moj, ako ispadnemo, pa šta onda! Ionako češće sumnjam u svoj plasman nego što vjerujem", piše Lana.

Pročitajte više