Lana Obad na izboru za Miss Universe: Šanse za pobjedu su mi 1 naprema 83

OD PROGLAŠENJA nove Miss Universe 2010. dijele nas četiri dana. Pripreme su u punom jeku, a nervoza među natjecateljicama već se osjeti. Jedna od onih koja je potpuno spremna za finalnu večer, koja će se održati u ponedjeljak, naša je Miss Universe Lana Obad. Lijepa Zagrepčanka otkrila nam je da nema tremu te se pohvalila da posljednjih dana u Las Vegasu uživa u vrhunskom tretmanu.

"Super je ovdje, ali je jako naporno. Nekad znamo imati toliko pretrpan raspored da ne stignemo ni do sobe presvući se", rekla nam je Lana koju večeras čeka pravi izazov - izlazak u bikiniju i večernjoj haljini pred žiri koji će od 83 izabrati Top 15 djevojaka.

"Moram se nadati pobjedi"

"Moram se nadati pobjedi, a šanse su mi zasad jedan naprema 83. Jako nas je puno i nitko se ne izdvaja. Teško je predviđati jer su sve cure predivne", kaže nam Miss Universe Hrvatske koja nema favoritkinju. Kao što to obično bude na svakom izboru, Lana se najviše sprijateljila s misicama s Balkana. "Skomapala sam se s Miss Srbije, Slovenije, Turske, Francuske i Belgije".


Kada je u pitanju organizacija izbora, Lana nam otkriva da je sve na vrlo visokoj razini. "Organizacija je odlična, imamo super tretman. Nitko ne može doći do nas, zaštićene smo i imamo sve što trebamo u bilo koje doba dana ili noći", priznaje Lana koja je oduševila sve prisutne nacionalnim kostimom u kojem se jučer predstavila.

"Rekli su mi da kad imam dobro tijelo, onda mogu sve nositi"

"Svi su me pitali što je to pa sam objasnila da mi u Hrvatskoj imamo koralje. Svidjelo im se iako je dosta minijaturno. Rekli su mi da kad imam dobro tijelo, onda mogu sve nositi", priznaje nam misica koja se nakon povratka u Hrvatsku planira odmoriti na Jadranu.

"Idem na odmor u Dubrovnik. To putovanje sam dobila kad sam pobijedila na izboru za Miss Universe", otkriva studentica ekonomije koja ne mora muku mučiti s učenjem s obzirom na to da je godinu "očistila" još u ljeto. S kim će na odmor još uvijek ne zna, ali možda povede dečka. Iako je njezina snažnija polovica neće podržati na izboru u Las Vegasu već samo preko malih ekrana, u grad kocke i poroka stigli su Lanini roditelji koji će je bodriti iz prvih redova.

Pročitajte više