Lana Obad nova Miss Universe Hrvatske

LANA OBAD nova je Miss Universe Hrvatske. Lijepa nasljednica Sarah Ćosić krunu je osvojila u zagrebačkom Hypo centru, a pobjedu je odnijela u konkurenciji s još dvadeset djevojaka. Prvom pratiljom proglašena je Katarina Martinović iz Županje, dok je druga pratilja postala Splićanka Doris Delić. Titulu Miss fotogeničnosti ponijela je Jelena Vuletić, Miss simpatičnosti je Antonija Kalinić, a Ana Soldo je Miss stila.

Lana Jurčević, Feminnemke, Goran Karan i Jelena Rozga zabavljali publiku

Kroz ovu paradu kiča vodila nas je lijepa Nikolina Pišek, a posjetitelje svojim glazbenim umijećem zabavljali su Lana Jurčević, Feminnemke, Goran Karan te Jelena Rozga. Svoju vještinu na pozornici su pokazali i članovi plesne skupine Atomic Dance. Cijela manifestacija dokazala je samo jedno: da se ovaj izbor više ne može nazivati glamuroznim, a titula poželjnom. Iako bismo rado vratili dane stare slave natjecanjima ljepote, to je postalo nemoguće.

Neusklađene misice i celulit

A kako i ne bi kad se od kandidatkinja pa do zabavljača na izborima sve spustilo stepenicu niže. Sve je započelo plesnom točkom koju su tada još potencijalne misice izvele, a bila je neusklađena. Nastavilo se prešetavanjem u kupaćim kostimima, gdje su većinom dvadesetogodišnje djevojke pokazale zavidnu količinu celulita. Cijeli proces koji je vodio do proglašenja pobjednice bio je prilično predvidiv.

"Apsolutno sam zadovoljan, Lana je jedna pametna, dobra cura i iz dobre je obitelji"

Vrhunac večeri bilo je okrunjivanje mlade Lane jer je, naime, Sarah Ćosić svoju krunu dobila u trajno vlasništvo zahvaljujući visokom plasmanu. Vladimir Kraljević, vlasnik licence za ovaj izbor ljepote, otkrio nam je da je jako zadovoljan ovogodišnjom pobjednicom. "Apsolutno sam zadovoljan, Lana je jedna pametna, dobra cura i iz dobre je obitelji. Moja supruga je s njom provela malo više vremena od mene, ali da, jako sam zadovoljan", rekao nam je i dodao da je Lanina prednost u ljepoti i znanju stranih jezika.

"Lana je bila jedna od favoritkinja, definitivno u užem krugu djevojaka"

"Mislim da bi mogla ponoviti uspjeh prethodnice, ali vidjet ćemo sve", rekao nam je i dodao kako je Lana bila jedna od njegovih favoritkinja. "Bila je jedna od favoritkinja, definitivno u užem krugu djevojaka", zaključio je, no nije nam htio otkriti tko je bio njegov prvi izbor. Da ne bi samo gospodin Vladimir pričao, predstavila nam se i pobjednica Lana Obad.

"Pobjedu sam i očekivala i nisam, još sam uvijek sva uzbuđena i nisam svjesna svega"

Ona je 21-godišnja studentica ekonomije, dolazi iz Zagreba, bavi se odbojkom i košarkom te učenjem talijanskog jezika, a govori i engleski. "Pobjedu sam i očekivala i nisam, još sam uvijek sva uzbuđena i nisam svjesna svega", rekla nam je Lana te otkrila kako će se potruditi da ponovi uspjeh svoje prethodnice. "Nisam se nikad bavila manekenstvom i ne planiram", izjavila je studentica ekonomije te nam otkrila kako je sretno zauzeta. "Za prijavu na ovaj izbor sam se odlučila jer sam još od malih nogu to htjela, oduvijek sam gledala izbore na televiziji, pa eto", zaključila je novopečena Miss Universe Hrvatske.

Pročitajte više