Lana Pavić: Ako treba, proglasite me lažljivicom i kurvom

SVEGA tjedan dana nakon što se u medijima pojavila priča o rastavi braka između Lane Pavić i Ivora Vucelića, priča o njihovom bračnom brodolomu tek se počela zahuktavati. Lana je, gostujući u emisiji Nove TV "Red Carpet" izjavila kako će se ona i njen suprug lijepo počastiti od odšteta koju će im sud dodijeliti nakon što tuže medije koji su proširili laž o kraju njihovog braka.

No, kako u novom broju donosi časopis Story, izgleda da od čašćenja s odštetnim novcem neće biti ništa. Ivor Vucelić je naime prošlog utorka podnio zahtjev za razvod od Lane.

Story piše da je Ivor redakciji poslao pismo u kojem potvrđuje da je podnio zahtjev za razvodom, ali o razlozima, "zbog poštovanja prema Lani s kojom je proživio dio svojeg života kao i prema sebi samome", nije želio govoriti.

Zanimljivo da je Lana Pavić prije nekoliko dana u emisiji "Red Carpet" tvrdila kako je priča o kraju njihovog braka potpuno izmišljena, te je prijetila podizanjem tužbe protiv časopisa Extra koji je prvi objavio vijest o bračnom brodolomu.

Lana je tada rekla kako će se ona i njena obitelj lijepo počastiti novcem od sudske odštete, te da će dio novca dati u dobrotvorne svrhe. Osim toga ustvrdila je kako je njihov odnos u najboljem redu, te je ironično poentirala da bi bilo najbolje da novinari dođu u njihovu kuću i da s njima dijele krevet. Izjavu je zaključila konstatacijom kako bi i tada novinari "našli da nešto nije u redu".

No, iako je Lana još prošlog tjedna izjavljivala kako je u braku sve u redu, te je Extri preko drugih medija zaprijetila tužbom, Ivor je zatražio razvod. Story pak donosi najnovije Lanine izjave, koje, nakon njenog suočenja s faksimilom Ivorovog pisma, otkrivaju još prljavog veša u cijeloj priči.

"Nisam ništa lagala. Tvrdim i tvrdit ću to pred svakim sudom i detektorom laži. Sa svojim mužem ne pričam od četvrtka nakon velike svađe, a za razvod sam doznala iz novina. Da je moj muž izjavio da lažem o našoj sreći doznala sam u petak od urednice koja mi je pokazala njegovu pismenu izjavu. Znam da smo se zajednički dogovorili da tužimo tjednik koji je objavio da se razvodimo, dok on u toj izjavi tvrdi da nikada nije mislio tužiti niti jedan medij. Ako treba, mene se slobodno može proglasiti najvećom lažljivicom i kurvom, ali dokazat ću da govorim istinu." - odgovorila je Lana na pitanje Storya zašto je lagala o bračnoj sreći.

S takvim kretenom neću živjeti

Lana nadalje tvrdi kako se nije iselila iz zajedničkog stana, a izjavu je potkrijepila tvrdnjom kako se njene obiteljske dragocjenosti još uvijek nalaze u stanu, u koji ona doduše ne može ući jer je na vratima promijenjena brava.

"Da je meni muž rekao da ćemo se razvesti, onda bih bila prva koja bi rekla: S takvim kretenom neću živjeti, ja se rastajem." - retorički je zaključila Lana na konstataciju da je nekoliko dana prije svađe sa suprugom viđena kako se iseljava iz stana.

U cijelu priču o razvodu je umiješana i vjenčana kuma, glumica Antonija Šola, koja je navodno Ivoru i otkrila Lanin sms flert. Naime, Lana je na svoj mobitel primila nekoliko poruka lascivnog sadržaja, a navodno joj ih je poslao vlasnik novosadskog "Top Shopa" Branislav Brkljač. On je Storyu demantirao te tvrdnje, te je, kao i Lana Pavić, rekao da je njihov odnos isključivo poslovan i da nema govora o Laninom preljubu s njime.

Što se tiče Antonije Šole, ona je do prije nekoliko dana bila Lanina najbolja prijateljica.

"Što se dogodilo njoj, mome mužu, i svim tim ljudima oko mene, ja ne znam. Mogu reći da se nikome neću osvećivati. Slobodno me citirajte i napišite da sam ja najveća luđakinja u ovoj priči. I da su nakon ovoga neki ljudi za mene mrtvi." - rekla je Lana.

No, na pitanje voli li još uvijek svog supruga, Lana je bila odriješita te je otkrila da i sama želi razvod.

"Glupo mi je o tome uopće govoriti. Taj je čovjek za mene mrtav. Bila sam kod odvjetnika, na običnom bijelom papiru sam rukom napisala izjavu da se želim razvesti i potpisala se. Da smo mi vikend ranije razgovarali o razvodu, onda bih ovo što vama govorim sada, rekla onda. Ne bih od sebe pravila luđakinju. Moj muž sada može reći što god hoće, meni je svejedno. On najbolje zna što se dogodilo, ja nemam pojma. Niti me zanima." - zaključila je Lana Pavić.

Pročitajte više