Lani se u komentarima javila žena koja ju je vrijeđala: Postigla sam što sam htjela

Foto: Instagram

LANA JURČEVIĆ oglasila se na Instagramu nakon što je jučer podijelila video u kojem je pokazala kako joj je jedna djevojka iza leđa komentirala izgled.

"Svi koji brinete što je rečeno u njemu, ne brinite. Moja plesačica je čula izgovorene riječi, a i javila se osoba iz videa", napisala je Lana i pokazala komentar koji je žena ostavila, a u kojem je pisalo: "Ljudi moji, ja sam postigla što sam htjela, a vi uživajte u svom životu, kao i ja u svom. Ljubim vas."

Lana je svima zahvalila na podršci te je pojasnila odluku da onemogući komentare ispod videa.

"Hvala na nevjerojatnoj želji da me branite i količini ljubavi i privrženosti koju mi pokazujete. Na tome sam vam zahvalna do neba i uvijek ću biti, ali nećemo vraćati istom mjerom."

"Ugasit ću komentare na tom videu. Ni ja se ne osjećam dobro kad vidim neke stvari. Kad sam rekla nježnost: to što smo mi javne osobe ne znači da smo kante za smeće i da je nama dozvoljeno raditi što god tko hoće... Prošla su vremena kad smo se s tim mirili.

Ovaj video treba biti podsjetnik da ne komentiramo tuđi izgled, o kome god se radilo, jer mi nismo naše tijelo. Naša vrijednost se ne određuje po konfekcijskom broju. Hajdemo djecu učiti nekim boljim stvarima i hajdemo mi biti bolji", poručila je.

Pročitajte više