Lani zaradila 27 milijuna kuna, a godinu ranije samo 28 tisuća

Screenshot: YouTube

ČLANICA grupe Spice Girls Geri Horner zabilježila je u prošloj godini ogroman porast prihoda u svojoj firmi. Točnije, Geri je ostvarila dobit od gotovo 27 milijuna kuna, a u prethodnoj godini zaradila je samo 28 tisuća kuna pa je vidljiv veliki financijski rast.

Razlog tomu je prošlogodišnja turneja spajsica, koja je rasprodana u rekordnom roku.

Wonderful Productions Ltd je tvrtka koju Geri koristi za svoje Spice Girls i solo profite. S obzirom na uspjeh, ne čudi što već postoje šuškanja da će se Spice Girls vrlo brzo ponovno okupiti za još jednu turneju. 

"Nadam se da još uvijek postoje neke prilično uzbudljive stvari koje dolaze od Spice Girls. Navijam da napravimo još nekoliko turneja, volimo raditi uživo pred publikom iz cijelog svijeta", otkrila je u jednom intervjuu članica Emma Bunton.

Kada su u prodaju puštene ulaznice u studenom 2018. godine, šest datuma rasprodano je u nekoliko minuta. Stranica za prodaju karata je otkrila kako je u jednom trenutku više od 700 tisuća obožavatelja istovremeno pokušavalo kupiti ulaznice.

Na kraju je turneja održana bez izvorne članice Victorie Beckham, koja je dala blagoslov turneji, ali odbila je priliku da se pridruži.

Pročitajte više