Larissa Riquelme vratila se na mjesto koje ju je proslavilo i ponovila istu pozu

Screenshot: YouTube

PROŠLOTJEDNA utakmica Copa Americe između Paragvaja i Argentine na tribinama je imala posebnu gošću, paragvajsku ljepoticu Larissu Riquelme koja se 2010. godine proslavila navijajući s tribina Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici. Atraktivna brineta koja se danas predstavlja kao influencerica, tako se vratila na mjesto koje ju je proslavilo i ostavila popriličan dojam.

"Hvala vam što ste vikali moje ime i dali mi toliko ljubavi, hvala medijima diljem svijeta i mojoj zemlji. Danas smo bili najčitanija vijest na Googleu, ne znam kako da objasnim ovoliku radost!" napisala je Larissa na svom Instagramu nakon što je utakmica završila izjednačenim rezultatom 1:1 shvativši da je svijet nije zaboravio.

Baš kao 2010. godine kad je slavila pobjedu Paragvaja nad Slovačkom, Larissa je na tribinama odjenula crveno, a na svoju slavnu fotografiju podsjetila je i stavivši mobitel u grudi. Time je više nego uspješno oživila kratku i slučajnu epizodu koja joj je donijela instant-slavu, ali i brojne unosne poslove.

Larissa se nakon navijanja s mobitelom u grudima, naime, slikala za Playboy, pojavila se u brojnim reklamama te paragvajskom "Plesu sa zvijezdama".

Pročitajte više