Lasagna i duhovni program: Za što su Hrvati najviše kupovali ulaznice prošli tjedan?

Foto: Josip Regovic/Emica Elvedji/PIXSELL

Eventim, stranica na kojoj se prodaju karte za događaje, ponajviše glazbene, u Hrvatskoj, objavio je što su Hrvati prošlog tjedna najviše kupovali.

Najveća pomama bila je za Baby Lasagnom, koji je u 12 sati rasprodao tri koncerta na Šalati. Koncerti će se održati 12., 13. i 14. rujna. Prodaja ulaznica za njegove koncerte je daleko najbrža u povijesti nastupa održanih na tom omiljenom open-air prostoru, objavio je organizator koncerta. 

Duhovni program ponovno izazvao interes Hrvata

Na drugom mjestu je duhovni program Progledaj srcem, koji se održava dva dana zaredom u Areni Zagreb - 24. i 25. svibnja. "U petak, 24.5.2024. program započinje duhovnom obnovom u 18 sati. Duhovnu obnovu vodit će vlč. Dražen Radigović i Božja slava band, a u 19 sati p. Sebastian Šujević i Alan Hržica. Slavljenje je na rasporedu u 20 sati", glasi najava. 

"U slavljenju oba dana sudjeluju: fra Marin Karačić, sestre Palić, Amorose, Matej Galić, fra Ivan Matić, Božja slava band, Vanessa Mioč, Ivana i Marija Husar, Rafael Dropulić Rafo, Stijepo Gleđ Markos i Zvonimir Kalić. Molitvu u slavljenju predvodi don Mijo Grozdanić. Slavljeničkim bendom ravna Goran Kovačić, a voditelj je Marin Periš", dodaju organizatori.

Na trećem mjestu našao se koncert Boney M. i Maizie Williams u Opatiji 24. srpnja. Hrvati su još prošlog tjedna najviše kupovali ulaznice za koncerte Psihomodo Popa, Prljavog kazališta, Stinga i Tonyja Cetinskog, kao i za Zagreb Dance Grand Prix, turneju Enisa Bešlagića i turneju Lord of the Dance.

Pročitajte više