Lasagna o optužbama da je kopirao Finca: Nisam znao da Käärijä ima patent na rukave

Foto: Marko Prpić/Pixsell

BABY LASAGNA gostovao je kod Mojmire Pastorčić u RTL Direktu. Još se nije naspavao, otkrio je, ali kaže da se počeo navikavati na novi život.

"Danas sam izašao od auta do bankomata i već sam tri selfieja dao u nekih 50 metara. Imam osjećaj u zadnje vrijeme kao da živim nečiji tuđi život. Kao da ću sutra doći doma i sve će se vratiti u normalu", priča.

Na pitanje bi li nešto promijenio u svom nastupu na Dori, kaže da bi trebao još malo raditi na kondiciji i na pjevanju. "U globalu, zadovoljan sam, mislim da drugo mjesto na kladionicama to svjedoči."

"Dužan sam Zsa Zsi kavu"

Za nastup na Eurosongu mijenjat će, kaže neke stvari, ali nikakve ključne. "Bit će nešto na što smo naviknuli - samo 10 puta jače. Radit ćemo i na kostimima", opisao je.

Mojmira mu je napomenula da mnogi uspoređuju njegove rukave s outfitom prošlogodišnjeg predstavnika Finske Käärije. "Ja nisam znao da Käärijä ima patent na rukave", našalio se pa objasnio: "Oni su narodna nošnja, samo smo ih još malo povećali."

Dodao je i da je dužan Zsa Zsi kavu i Cedevitu. Na pitanje kako se osjeća njegova cura nakon što je on postao najtraženiji dečko u Hrvatskoj, kaže: "Elizabeta je onda najtraženija cura u Hrvatskoj", pa dodaje: "Ne želi biti eksponirana, ali sretna je i ponosna."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.